*Тетяна Решетняк*

ОФІЦІЙНІ РЕСУРСИ

*Тетяна Решетняк*

Тетяна Решетняк відома під псевдонімом TAYANNA - українська співачка, колишня солістка групи «Гарячий Шоколад». Учасниця конкурсу «Голос Країни» та національного відбору України на «Євробачення 2017» і «Євробачення 2018».

Музичну кар'єру починала як бек-вокалістка популярних російських і українських виконавців. Талановиту співачку помітив продюсер Дмитро Клімашенко, дівчина очолює тріо українського шоу-бізнесу «Гарячий Шоколад». У колективі Тетяна працює як солістка та композитор. У дівчат виходять головні хіти Гарячого Шоколаду - «Бережи», «Небо мало», «Троянди», «Every Kiss» і багато інших. Але незабаром співачка приймає рішення покинути колектив і зайнятися сольною кар'єрою.

У 2014 році виходить дебютний сингл «Знаю і вірю», який потрапляє в головні радіочарти країни.

2016 рік ознаменувався стартом співпраці артистки з відомим режисером Аланом Бадоєвим. Співачка змогла заново відкритися публіці, розкрила своє справжнє "я" і записала музичні історії, що увійшли до дебютного альбому.

У грудні 2017 року TAYANNA на одній з найбільших українських музичний премій "M1 Music Awards 2017" отримала статуетку в номінації "Прорив року".

Дискографія

*Тетяна Решетняк*
Знаю и верю (Single)
Придбати продукцію артиста
підписатись на новини
© 2018 - 2024