Megaeras

ОФІЦІЙНІ РЕСУРСИ

Megaeras

Ще в 2021 році вокалістка Ніна Пантелеймонова хотіла займатись музичною діяльністю з іншими музикантами національного медичного університету ім. О.О. Богомольця, де навчається, але замислилась над створенням власного українського панк-рок гурту з протестною ідеологією і в цьому їй допоміг друг сім’ї - Василь Осадчий, що писав інструментали потрібного жанру, а також його друг, що записував та зводив пісні – Ігор Грищенко. Їх дивувало те, що багато хто з молодих музикантів відійшов від істинного панк-року і почали цим жанром називати музику про секс, наркотики, алкоголь, бійки та інше. Для засновниці дуже важливим є символізм та глибокий сенс тексту. Також гурт вірить, що можливо, навіть, дехто дослухається до слів їхньої музики і змінить своє життя в кращий бік. Для гурту музика також є своєрідною терапією, адже тексти пишуться про те, що їх розлючує у нашому світі.

Група була названа в честь давньогрецької богині Мегери, що була однією із трьох сестер-ериній, богинь кровної помсти, що переслідують винних і доводять їх до божевілля.

21.11.21 гурт вперше опублікував пісню «Титанида» про несправедливість та війну в честь річниці подій Євромайдану, але ніхто не знав, що 24 лютого 2022 року вона стане такою актуальною.

У червні 2022 року гурт підписав контракт із лейблом Moon Records.

1.07.22 пісня «Титанида» була перевипущена під лейблом Moon Records.

Ніна Пантелеймонова – вокал, гітара, тексти

Василь Осадчий – бас, інструментали

Ігор Грищенко – запис, зведення, мастеринг

Дискографія

Megaeras
Только цели (Single)

15.07.2022

Нова пісня гурту - "Только цели" критикує людей за їх лінь, за те, що вони завжди опускають руки, а також мотивує йти до своїх цілей, щоб захоплюватись результатом в подальшому.

8.07.2022

Гурт Megaeras випустив трек "Титанида"

Придбати продукцію артиста
підписатись на новини
© 2018 - 2024