Аrtists

W.H.I.T.E.

OFFICIAL RESOURCES

W.H.I.T.E.

Ідея створення групи WHITE належить лідеру проекту, вокалісту і гітаристу - Олегу «Білому» Шевченко. До складу колектива увійшли давні друзі Олега, з якими він співпрацював протягом багатьох років. Хоча група офіційно створена в 2005 році, проект не можна назвати спонтанним, - його народженню передував достатньо великий період підготовки і творчих пошуків.

WHITE - команда музикантів і, в першу чергу, друзів.

Лідер проекту - Олег «Білий» Шевченко. Без нього проект ніколи б не відбувся. Він автор музичного матеріалу, лідер-гітарист та вокаліст. Крім того, професійний звукорежисер та саунпродюсер.

Сергій «Сірий» Бойко - гітарист, голова технічної компанії ARTMAX, шалений телефономан та водій-екстримал.

Микола «Коляскін» Білозор - бас-гітарист, власник вродженого почуття ритму і просто людина з доброю душею.

Влад «Хмара» Хмарський - «серце» групи, володар всього, що хоча б чимось нагадує ударні інструменти. Без його ритмів, музика мертва.

Як же всі ці люди зібралися гуртом? Цьому передувала ціла історія…

Олег Білий співпрацював у якості саундпродюсера з групою «Green Grey», фестивалем «Таврійські ігри». З групою «Воплі Відоплясова», як звукорежисер і директор колективу. Визнаний одним з кращих звукорежисерів України. Створив власну студію «White Studio (Reсords UA), на якій протягом кількох років працював над створення нової концепції звучання і паралельно записував альбоми вітчизняних та зарубіжних виконавців. Клієнти та друзі студії: Med Heads, Тол, Мандри, Green Grey, Платина, Юркеш, Катя Чілі, MJ Кувалдін, Квадраджесима, Red Cardell і багато інших. Різноплановість матеріалу, що пройшов крізь «вуха та руки» Олега Білого, дозволила ретельно вивчити ринок і проаналізувати ситуацію. В результаті ОЛЕГ БІЛИЙ прийняв тверде рішення повернутися до музичних витоків і створити проект «WHITE».

Жорсткої прив’язки до єдиного стилю у музикантів немає. Гнучкість сприйняття музики дозволяє їм комбінувати швидкісну техніку виконання традиційного хеві з постапокалиптичними рифами new-metal, поміркований крок соула з гойдаючими ритмами хіп-хопа і залізопиляючими синтезаторними грувами техно.

На початку 2006 року знімається відео кліп на ремікс пісні «Місто снів».

Режисер кліпу Ігор Іванов. По духу і за станом його методи роботи близькі колективу групи.

Соціальна тема кліпу часто використовується багатьма відомими групами у світі, тому група «WHITE» торкаючись в своїй відео роботі соціальної проблеми, тим самим позитивно впливає на свідомість своїх слухачів.

В осені група бере участь у Львівському фестивалі «Рокотека».Де знімає концертний кліп під назвою «Роком».Режисер Юрій Кіт. Сама назва говорить про себе. Живий драйв переданий зі сцени.

На при кінці 2006 року група випускає макси-сингл під назвою «Кинь Тачку».Знімається одноіменний відеокліп .Режисер Олексій Федосов. В кліпі приймають участь красиві дівчата, червона машина «Победа» 1954 року. Хлопці з групи виступають в ролі техників СТО. Це жартівливий шарж на ситуацію в нашій країні з угоном автотранспорту.

Четверта відео робота відзнята на початку 2007 року у Києві режисером Євгеном Керпатенко. Справжній рок-кліп на заглавну пісню дебютного альбому «Бий Першим»

Discography

W.H.I.T.E.
Енергія Свободи (Single)

News

Buy actor products
subscribe to news
© 2018 - 2024 All rights reserved. Moon Records. Created by SEOTM Digital Agency