Аrtists

Alex Pavlik

OFFICIAL RESOURCES

Alex Pavlik

Alex Pavlik — Заслужений артист України, фіналіст проекту «Х-фактор. 1 сезон», суддя проекту «Співають всі», засновник музичної школи «Pavlik Kids Prodaction»
Щодо цікавих фактів про Олександра Павліка. Окрім естрадного вокалу йому з легкістю підкорюються барабани, саксафон та гітара, адже він має освіту за всіма цими класами. І звісно не всі знають, що сила його характеру проявляється не лише в музичній кар'єрі, а й підкорює найскладніші траси на змаганнях з мотокросу, де Олександр у 2018 році здобув звання Чемпіона України.
Спочатку повномасштабної війни разом з благодійним фондом та своїм колективом влаштовували концерти просто неба і збирали кошти для хлопців ЗСУ. Підтримували бойовий дух наших воїнів на позиціях. Так за 3 місяці команда відіграла більше 45 концертів.

Команда Олександра - це люди, які пліч-о-пліч йдуть разом більше 10 років.

Олександр Ноздряков - композитор, аранжувальник, саундпродюсер, клавішник та надійний товарищ.

Віталій Горбач - барабанщик з досвідом роботи 10 років, викладач в джазовій школі та автор власного барабанного шоу.

Антон Табачний – барабанщик, який має дві вищі освіти, викладає для дітей та дорослих, був учасником оркестрів в турі Європою.

Колектив Олександра Павліка – це завжди про щирі емоції, якісну музику та справжній український рок.

Discography

Alex Pavlik
Обійми - Single

News

8.06.2023

Талановитий виконавець Alex Pavlik радісно представляє свою нову композицію "Обійми". Пісня розповідає історію про незламну відданість та любов до дорогої людини, вона проникає у серце слухача і переносить його у світ справжнього кохання та магії.

17.02.2023

Український співак Alex Pavlik представив кавер-версію пісні, яка стала підтримкою для наших військових.

«Не кажи прощай» — беззаперечний хіт, який з легкістю процитують не лише фанати Віктора Павліка. Під цей трек зростали, кохали, раділи і сумували. Тож не дивно, що талановитий співак Олександр Павлік виконав її у властивій йому музично-стилістичній манері, відкривши свою глибину та чуттєвість, при цьому зберігши романтичність оригіналу.

«Я відчував хвилювання під час роботи над цим твором. Велика честь його виконувати. Дякую за довіру творцям Олегу Майовському, Володимиру Цап та Віктору Павліку. Ця пісня зі своєю історією, вона стала підтримкою для наших військових підчас благодійних виступів для наших Героїв. В ній кохання, віра та сила духу. Для всіх коханих, хто чекає та наближає найважливіший день в житті кожного українця, день нашої спільної Перемоги! Слава Україні! Героям Слава!» коментує Alex Pavlik

Слухай пісню на улюбленому музичному майданичку https://bfan.link/alex-pavlik-ne-kazhi-proshchay

Buy actor products
subscribe to news
© 2018 - 2024 All rights reserved. Moon Records. Created by SEOTM Digital Agency