Аrtists

Slice of story

OFFICIAL RESOURCES

Slice of story

Гурт бере свій початок в 2012 році, коли два студента перекладача з Дніпровського Національного Університета Залізничного Транспорту вирішили піти на студію і спробувати себе в музиці. Це були Олег Низовський і Паша Рябий, в майбутньому фронтмен і перший драмер гурту. Вони мали за мету зруйнувати поняття "панк рок", як брудного і неосвітченого світосприйняття. Назва гурту Slice of story і криє в собі відповідь на те, що хлопці хочуть донести. Це частина історії, яку всі соромляться казати в голос, але без неї немає місця для кожного в суспільстві. Правда повинна бути сказана і почута для того, щоб історія стала вічною.

Сама музика гурту змінювалась з роками від брудного DIY хардкор звучання до мелодичного панк-року. Гурт не загоняє себе в чіткі рамки якогось звуку і не цурається доносити свою панк філософію за допомогою акустично-філософських композицій, що доводить їх ЕП "Лякало". Взагалі дискографія гурту налічує два ЕП " No Pasaran!", "Лякало", один повноцінний альбом "Гимн Нищеты", та декілька синглів "Такотай", "Кіборг", "Поміж тортур","Не маєш право" та "Квіти замість куль".

Зараз гурт налічує чотирьох участників це Олег Низовський, Данило Ляшенко, Ігор Гордієнко-Думанський, Роман Хелл. Хлопці не збираються зупинятись, а тільки ще вище підіймають вітрила свого корабля, а гострі текста і мелодійні композиції змусять і вас подивитись на все по іншому.

Discography

Slice of story
Квіти замість куль - Single

News

28.12.2023

Гурт SLICE OF STORY презентував трек "Кревна".

Колись дуже давно, чи нещодавно. В далеких землях, чи в наших, народилась ця легенда. І вся журба світу, і вся любов об'єдналась на наших очах в одне ціле.

І не було байдужих, як і цілих всередині і назовні. Не було кінця і краю сліз Кревної по дітям своїм. І сила її кріпла, як і розум її, бо через очі малечі бачила вона стільки болю і страху, скільки не вмістить не одне життя. Всі рани дітей стануть шрамами її тіла, а ця Легенда стане гімном її духу...

Слухай та завантажуй на всіх цифрових майданчиках: https://bfan.link/slice-of-story-krevna

20.03.2023

Війна... Вона була задовго до цивілізацій і продовжує жахати своїм хижим поглядом всіх довкола.

Списи замінили штики, луки замінили автомати, катапульти замінили гармати, але сльози матерів так і залишились сльозами.

Дивлячись на все це крихке серце надії, все ж сподівається разом з нами і вами змінити цей світ, за для майбутнього без страждань, болю і жалю.
За для майбутнього без куль...

Buy actor products
subscribe to news
© 2018 - 2024 All rights reserved. Moon Records. Created by SEOTM Digital Agency