Аrtists

Anastasia RAI

OFFICIAL RESOURCES

Anastasia RAI

Anastasia RAI – талановита українська співачка та професійна танцівниця. Автор музики і текстів всіх своїх пісень. Учасниця багатьох конкурсів, фестивалів та благочинних концертів.

Виросла у гарному місті Львові. Здобула там художню, хореографічну, музичну і дизайнерську освіту, тому свої проекти розробляє самостійно: від ідеї до втілення.

У 2015 році хіт «Танцюй» ротувався на головних радіостанціях країни. Також в цей період артистка виступала зі своїм клубним альбомом «Light In Shadow» в турі Західною Україною. Наразі ведеться робота над другим альбомом для ширшої аудиторії.

Значення псевдоніма Anastasia RAI – це віра в краще, відчуття безпеки та впевненості у майбутнє. Проходячи негаразди та важкі часи, таки настане час, коли все буде добре.

«Зараз відчуваю, як і всі українці, гордість за нашу країну та буду працювати над тим, щоб вона ставала ще успішнішою, розвиненішою та яскравішою.» - каже співачка у 2023 році.

Discography

Anastasia RAI
Дощ - Single

Video

Anastasia RAI Дякую

News

15.04.2024

Anastasia RAI (Анастасія РАЙ) випускає ліричний трек під назвою «Пам’ятаєш…». Вона описує переживання тих, хто колись кохав, але все проходить... 

Кліп знімався в екстремальних умовах минулого року, коли були застосовані графіки відключень електроенергії. Знімався в холоді, без світла та з постійними перебоями. 

Встановили особистий рекорд по швидкості знімання кліпу – за 2 години. А також в кліпі було використано більше 500 штучних, не живих квітів (артистка виступає за збереження природи).Підписуйтесь на соціальні мережі співачки: Instagram, Facebook, Tiktok, YouTube.

Перегляньте кліп на офіційному каналі співачки в YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=yJcGMVpGqG

Слухайте та завантажуйте трек на всіх цифрових майданчиках
https://bfan.link/anastasia-rai-pamyatayesh

 

3.11.2023

Anastasia RAI представляє поп-трек під назвою «Дощ», який передає сумні та радісні відчуття одночасно. 

Дана музична композиція розвіє смуток, нагадає, що життя триває, зробивши нашу осінь яскравішою. Сингл ідеально підходить для поїздки в авто в дощовий вечір та приємної атмосфери на будь-якому заході.

Слухай та завантажуй на всіх цифрових майданчиках: https://bfan.link/anastasia-rai-dosh

Buy actor products
subscribe to news
© 2018 - 2024 All rights reserved. Moon Records. Created by SEOTM Digital Agency