Аrtists

VTIHA

OFFICIAL RESOURCES

VTIHA

VTIHA - це альтернативний рок-гурт, який відомий своїм унікальним звучанням та здатністю передавати сильні емоції через музику. VTIHA є сольним проєктом талановитого музиканта та вокаліста гурту SKINHATE і KYSST Дмитра Кустікова, який вклав у нього частку своєї душі. VTIHA прагнуть створювати музику, яка резонує з душами слухачів і залишає незабутнє враження.

Discography

VTIHA
Тиша - Single

Video

VTIHA Тиша

News

26.07.2024

Гурт VTIHA з гордістю представляє свій перший сингл "Тиша", який вражає слухача своїм глибоким змістом та емоційною напругою. Цей трек, виконаний у стилі альтернативного року, є сольним проєктом талановитого музиканта та вокаліста гурту SKINHATE і KYSST Дмитра Кустікова, який вклав у нього частку своєї душі. 

VTIHA прагнуть передавати сильні емоції через музику, і "Тиша" не буде винятком. Це композиція, яка обов'язково знайде відгук у серцях слухачів, адже вона говорить про те, що важливо кожному з нас.

Сингл "Тиша" вже доступний на всіх стрімінгових платформах. Слухачі можуть знайти трек на Spotify, Apple Music, YouTube та інших популярних сервісах. Гурт VTIHA запрошує всіх шанувальників насолодитися новою піснею та поділитися нею з друзями та близькими.

Buy actor products
subscribe to news
© 2018 - 2024 All rights reserved. Moon Records. Created by SEOTM Digital Agency