News
Следующая

"Місто без тебе" - дебютний сингл сумського гурту "Тато кричить"

2023-03-24

"Тато кричить" -  новий гурт з міста Суми, випускає свій дебютний сингл "Місто без тебе" 24 березня 2023 року на всіх цифрових платформах. Пісня є свідченням стійкості міста та його мешканців перед обличчям конфлікту і всіх негараздів.

Написана у березні 2022 року під час перших авіаударів та черг за бензином у напів окупованому місті Суми, "Місто без тебе" - це емоційна та потужна пісня, яка промовляє емоції тих, хто жив у місті в облозі. Незважаючи на виклики, сумчани вистояли, і місто живе. "Місто без тебе" - це данина їхній силі та стійкості.

"Тато кричить" раді випустити свій дебютний сингл у партнерстві з лейблом "Moon Records". Гурт складається з талановитих музикантів, які місяцями працювали разом над створенням музики, що відображає їхні переживання та емоції. "Місто без тебе" - це лише початок того, що обіцяє бути захоплюючою подорожжю для цього нового гурту.

"Перші авіаудари, перші "зелені" коридори, перші бензинові черги. Минув рік. Місто живе. Ми вистояли і ми раді поділитися  нашою піснею "Місто без тебе" зі світом, - каже вокаліст "Тато кричить" Ілля Кузьменко. "Ця пісня дуже особиста для нас, і ми сподіваємося, що вона знайде відгук у тих, хто зіткнувся з подібними проблемами. Ми хочемо подякувати "Moon Records" за підтримку і за те, що допомогли нам донести нашу музику до широкої аудиторії".

Дебютний сингл "Місто без тебе" доступний на всіх цифрових платформах. Для отримання додаткової інформації відвідайте сайт Moon Records або слідкуйте за гуртом "Тато кричить" у соціальних мережах Instagram та Facebook

 

Discography

subscribe to news
© 2018 - 2024 All rights reserved. Moon Records. Created by SEOTM Digital Agency