News
Следующая

"Перше кохання" - ліричний альбом Пустовіта, як подарунок усім закоханим в День Святого Валентина

2024-02-14

Відомий український блогер, який наприкінці весни зіграв роль головного героя в кліпі однієї співачки, і … став співаком.

Саме так в декількох словах можна описати те, що трапилось з Пустовітом за останній період часу.

На початку липня Ігор презентує дуетну пісню та відеороботу з Андріаною «Не вміє кохати», проходить всього навсього пів року і сьогодні він випускає свій дебютний альбом з назвою «Перше кохання», до якого увійшло шість треків та один ремікс.

Альбом свій артист написав разом з лейблом ПокиТиСпавПродакшн, незмінним автором усіх без вийнятку треків є Андрій Парфенов, який дуже тонко розібрався в життєвій історії Ігора та написав пісні спеціально для нього.

До написання музики долучились Дмитро Димов та Нікіта Гончаренко, хлопці також провели усю студійну роботу, пов‘язану з аранжуваннми , записом та продюсуванням пісень. Також співатором до уже згаданої «Не вміє кохати», є музикант Богдан Бабич.

«Перше кохання», «Навіщо мовчати», «Покохала не того», усі без вийнятку пісні Пустовіта, про найкраще, що могло трапитись між чоловіком та жінкою, про кохання.

Ще один дует з Андріаною «Сумую» та зі співачкою Lumara на пісню «Хочу літати, от вам і повноцінний альбом.

Пісні Ігора такі ж романтичні, як і сьогоднішне свято усіх закоханих і свій реліз співак недаремно уже давно планував, саме у цей день.

Слухай та завантажуй на всіх цирфових майданчиках: 

https://bfan.link/pustovit-pershe-kohannya

Discography

subscribe to news
© 2018 - 2024 All rights reserved. Moon Records. Created by SEOTM Digital Agency