News
Следующая

Eva Say "На самоті" - Почуйте. Відчуйте. Підтримайте.

2024-06-07

Молода та талановита співачка Eva Say випускає новий трек "На самоті", який порушує гостру та актуальну тему насильства над жінками.

Насильство щодо жінок і дівчаток є одним із найпоширеніших порушень прав людини у світі, яке відбувається щодня в усіх куточках земної кулі. Співачка Eva Say у своєму новому синглі "На самоті" піднімає цю важливу тему, закликаючи до усвідомлення та протидії цій проблемі.

Текст пісні, написаний талановитою співачкою Катериною Дакука, глибоко проникає в серце, розповідаючи історію болю та надії, розчарування та відновлення. Відеокліп додає емоційного глибини та акцентує увагу на важливості подолання насильства та відновлення власної гідності.

"Ця пісня дуже особиста для мене. Вона про силу, яку ми знаходимо в собі, щоб подолати найтемніші моменти нашого життя і вийти з них ще сильнішими. Я сподіваюся, що вона допоможе всім, хто переживає подібні ситуації, знайти в собі сили боротися і перемагати." – коментує авторка.

Запрошуємо всіх приєднатися до прем'єри відео "На самоті" та підтримати важливу тему боротьби з насильством над жінками.

Пісня вже доступна на всіх музичних платформах, а відео можна переглянути на офіційному каналі Moon Records на YouTube.

Давайте разом піднімемо свідомість і зупинимо насильство над жінками. Ваша підтримка може змінити життя.

Discography

subscribe to news
© 2018 - 2024 All rights reserved. Moon Records. Created by SEOTM Digital Agency