News
Следующая

Laliko з треком «Ти є любов» розриває шаблони «жіночої пісні» та співає про любов до себе

2023-03-31

Першопрохідниця електро-свінгу в Україні та акторка шоу «Жіночий Квартал» Laliko презентує новий сингл «Ти є любов». Зірка розвиває тему жіночої сили та рефлексує на тему трансформації власних негативних емоцій у конструктивне русло. Laliko відмовляється від давньої традиції жертовності жінки та висвітлює тот факт, що українки виявилася настільки самодостатніми та сильними, що здивували цим не тільки себе, а й цілий світ.

2023 рік приніс Laliko нове творче життя: «Це перша українська пісня написана мною особисто. До цього я не наважувалась писати українською мовою пісні. І взагалі це перша пісня, написана мною після повномасштабного вторгнення. Мені знадобилось 10 місяців, щоб пробудити в собі змогу знов співати і писати», — розповідає про свою історію авторка.

Для Laliko було важливо відійти від звичайних ліричних традицій «жіночих пісень». Трек «Ти є любов» саме про природну дівочу та жіночу силу, яка є в кожній. І ця сила в любові: «Нас всіх останній рік криє різними емоціями: від просто суму до лютої ненависті і бажання вбивати. Але це руйнує і нас самих. Тому я зрозуміла, що треба цю лють навчитись трансформувати у любов, яка і є основою і фундаментом кожної жінки і дівчини. Розгребти ці завали ненависті і пробудити в собі знов любов для мене виявилось надважким завданням. Але я впоралась, а значить впораєшся і ти! Бо в любові і є наша жіноча сила!», — розкрила зміст своєї пісні Laliko.

Авторка планує і далі створювати нові україномовні треки, що є логічним після успіху її попереднього релізу «Гуляна», який переосмислив традиційну роль дівчини у відносинах. Таким чином, Laliko формує пісенний портрет нової українки, яка знає що може бути ніжною і при цьому сильною, має контроль над власним життям та вибір у стосунках.

Трек «Ти є любов» записаний за допомогою традиційних інструментів, улюбленого саксофона артистки, семплів та скретчів, що повністю відповідає ДНК Laliko, яка поєднує класику та сучасність, силу та ніжність, надію з боротьбою.

Хоча артистка надихнулася українками під час повномасштабного вторгнення, сама пісня є актуальною для всіх часів. Але зараз нашим дівчатам та жінкам, які кожного дня, на фронті та в тилу, доводять, що здатні на все, важливо отримувати підтримку та любов кожного дня: «Дівчата, жінки, ви неймовірні! Я вами пишаюсь і надихаюсь! Кожною!!!!», — розповідає про свій меседж артистка.

Трек «Ти є любов» увійде в перший україномовний альбом артистки, над яким вона активно працює прямо зараз.

Новий сингл Laliko вже доступний на всіх стримінгових майданчиках: https://bfan.link/laliko-ti-ie-lyubov

Discography

subscribe to news
© 2018 - 2024 All rights reserved. Moon Records. Created by SEOTM Digital Agency