News
Следующая

Новий альбом гурту "Море спокою" - "Зима"

2024-07-12

У ці неймовірно спекотні дні гурт "Море спокою" представляє свій новий альбом під назвою "Зима", який нагадає вам про прохолодну погоду і перенесе у світ музичних емоцій та експериментів. Приготуйтесь до морозного бризу прямо з ваших колонок!

"Зима" - наш другий альбом, але відчувається, наче перший. Можливо тому, що ми вперше записувались у повному складі. Можливо й тому, що експериментували із саундом і нарешті знайшли саме той, який можемо назвати своїм. А може й тому, що всі пісні з цього альбому були написані та записані у Харкові, в короткі перерви між обстрілами та блекаутами.

"Так, "Зима" - це наш другий альбом, але він точно не останній.

У цьому альбомі ми намагалися знайти відповіді на питання, що постають перед кожним з нас у ці складні часи: в чому наша сила? Що змушує нас попри все йти далі? Як знайти і не втратити надію на майбутнє? Чи може любов існувати у такі важкі часи?

Створюючи цей альбом, ми шукали відповіді на ці та інші питання. Чи знайшли їх? Не знаємо, слухачу завжди видніше. Але ми точно знаємо, що підійшли дуже близько до них.

Слухайте "Зима" від гурту "Море спокою" і пориньте у світ музичних відкриттів та глибоких роздумів разом з нами!" - діляться артисти.

Discography

subscribe to news
© 2018 - 2024 All rights reserved. Moon Records. Created by SEOTM Digital Agency