News
Следующая

Представляємо "Talking": Захоплюючий дебютний реліз від ktsh x DAKOOKA

2023-08-07

Увійшовши  на музичну сцену з унікальним поєднанням електронної інді та хаус-музики, ktsh, дітище відомого українського саундпродюсера, співачки та композитора DAKOOKA (Катерини Єрьоменко), має намір зачарувати слухачів своїм дебютним синглом "talking".

Спираючись на свій багатий музичний досвід і художню винахідливість, DAKOOKA майстерно створила експериментальний і водночас доступний звуковий ландшафт, який розширює звукові межі, зберігаючи при цьому відчуття цілісності. Ця захоплююча колаборація демонструє особливе мистецьке бачення ktsh та виняткову музичну майстерність DAKOOKA, обіцяючи свіже та захоплююче звучання, яке, безсумнівно, знайде відгук у серцях меломанів по всьому світу.

Дебютний сингл "Talking" інкапсулює складність людських стосунків через тематичний фокус на порожніх розмовах між двома закоханими. Завдяки мелодійному поєднанню електронних та органічних елементів, трек створює заворожуючу атмосферу, яка досліджує тонкощі стосунків, непорозумінь та емоційної напруги. Душевний вокал DAKOOKA  у поєднанні з фірмовою витонченістю продюсування КТШ створюють звуковий гобелен, в одночас і  емоційний, і танцювальний.

Сингл вже доступний на всіх основних стрімінгових платформах https://bfan.link/ktsh-x-dakooka-talking

Discography

subscribe to news
© 2018 - 2024 All rights reserved. Moon Records. Created by SEOTM Digital Agency