News
Следующая

Премє'ра пісні "Місто" від співачки Лісан: Про тісний зв'язок між двома серцями, що не можуть бути поряд

2023-08-07

Українська авторка і співачка Лісан представляє свою нову пісню "Місто". Ця емоційна композиція про складне переживання розлуки з коханою людиною та стосунки на відстані. Пісня “Місто” про тісний зв'язок між двома серцями, що не можуть бути поряд.

“Ця пісня особлива для мене тим, що мені доводилось відчувати, яким пустим стає місто, коли в ньому більше немає коханої людини. Зараз багато людей переживають вимушену розлуку з коханими, я хочу, щоб ця пісня підтримала їх і подарувала світлі емоції”, - ділиться Лісан.

Композиція стає особливою також тим, що для створення її кліпу Лісан була сценаристкою та режисеркою. Кліп доповнює музичну композицію, розкриваючи історію двох закоханих, що не можуть бути разом. Для героїні кожна вулиця міста нагадує минуле щастя, вона поринає у спогади та сподівається, що зустріч вже близько.

"Місто" - це пісня, що розповідає про могутній голос кохання на відстані та складність розлуки. Співачка підкреслює важливість збереження кохання на відстані та знаходить силу зблизити серця в складний період роздільності.

Слухай та завантажуй на всіх цифрових майданчиках: https://bfan.link/lisan-misto

Discography

subscribe to news
© 2018 - 2024 All rights reserved. Moon Records. Created by SEOTM Digital Agency