News
Следующая

«ТІК» вирушає у великий тур 23 містами України та презентує новий кліп «Без ансамбля»

2023-10-06

«Б’ють барабани, грає баян!» — і гурт «ТІК», вирушаючи у великий тур 23 містами України, презентує новий кліп «Без ансамбля»!

Ця прем’єра — трек-настрій! Три хвилини потужного заряду оптимізму, запалу й енергії!
З фірмовим ТІКівським драйвом, диско-мотивами, грою слів і веселими спогадами, у яких «Олені» переплелися зі «Свєтою» і «Апрєлєм», «Сірожиним пірожиним» і сходженням на «гору крутую», а «Робот» трансформувався у всепоглинаючу силу штучного інтелекту.
«Попри, на перший погляд, суцільний гумористичний текст, ця пісня нагадує про головне: кожен із нас потребує команди. Того самого свого власного «ансамблю», із яким і співається краще й веселіше, а будь-які, навіть найважчі, випробування долаються швидше. Саме разом ми — сила! У всіх сферах життя і всіх сенсах», — говорить фронтмен «ТІК» Віктор Бронюк.
В основі нового відео — кадри з культових кліпів гурту «ТІК», у яких свого часу знімалися улюблена радіоведуча всіх рокерів, співачка і волонтерка Соня Сотник, акторка «Дизель Шоу» Яна Глущенко, продюсер «ТІК» Олег Збаращук, телеведучий Слава Соломка і відомий волонтер Юрій Тира.
«Слухаючи нашу нову пісню «Без ансамбля», готуйтеся, що слова вивчите вже після першого ж прослуховування, — обіцяють «Тверезі і культурні». — Особлива рекомендація: співається, слухається і грається пісня найкраще саме у колі гарної компанії! Тож збирайте своїх і приходьте разом співати цю та всі інші пісні «ТІК» на наших концертах! «Бо що я сам, без ансамбля?!»

Слухайте пісню «Без ансамбля» на всіх музичних платформах: https://bfan.link/tik-bez-ansamblya
Не пропустіть концерт «ТІК» у вашому місті у межах великого туру на підтримку ЗСУ: https://heylink.me/tik_/
Квитки на грандіозний концерт у Палаці Спорту 15.11 у Києві: https://ticketsbox.com/checkout/36fbab19f915e0455bce975335bb659ecb8e8d2e/

Discography

subscribe to news
© 2018 - 2024 All rights reserved. Moon Records. Created by SEOTM Digital Agency