News
Следующая

Українська співачка Наталка Карпа презентує нову пісню «На добраніч, Україно!» #колисковавійни

2022-12-08

Українська співачка Наталка Карпа презентує нову пісню, яку вона написала в тандемі зі своїм постійним співавтором та подругою Олесею Криворучко.

Любов до колискових артистка демонструвала ще два роки тому, коли презентувала міні-альбом колискових, написаний для власної донечки та для дітлахів майбутнього покоління.

Але цього разу реальність набула зовсім інших барв і, за словами Наталки, після повномасштабного вторгнення, настала пауза, творча в тому числі. Проте, за деякий час все змінилось з точністю до навпаки.

«Ми з донечкою перебували у невеличкому містечку на Заході України, інструменту в будинку не було, тому спершу скачала програму фортепіано на телефоні, а потім зустріла директора Народного дому, який дав ключі і сказав: "Там є інструмент. Ви ж творча людина! Можете і вночі прийти й писати музику», - ділиться своїми спогадами співачка. Ці ключі, від маленького музичного класу, були як свіжий ковток такого необхідного повітря!

Саме за цим інструментом і народилась колискова війни.
Довгий час ця пісня була лише демкою на телефоні Наталки, але потім була поїздка у Прагу, на благочинний виступ з Світланою Тарабаровою, яка переконала Сонцезалежну подругу, що зараз саме час на такий контент!

Аранжування співачка довірила своєму доброму другу Олегу Пономарьову, а зведенням займався незмінний саунд-продюсер Андрій Бакун.

"Моє серце належить моїй дитині та Україні. Це - моє майбутнє та моя основа. Обоє - найрідніші. Вразливі. Мої. А колискова - найвищий вияв материнського захисту та взаємної довіри", - сказала Наталка Карпа. "Я люблю тебе... На добраніч, Україно".

Слухай на всіх цифрових майданчиках: https://bfan.link/natalka-karpa-koliskova-viyni

Discography

subscribe to news
© 2018 - 2024 All rights reserved. Moon Records. Created by SEOTM Digital Agency