News
Следующая

Наталка Карпа презентує нову відеороботу на пісню, #колисковавійни

2023-04-17

Українська співачка Наталка Карпа презентує нову відеороботу на пісню, #колисковавійни. Нагадаємо що реліз цієї пісні відбувся наприкінці 2022 року, і написана вона була в тандемі з незмінною співавторкою Олесею Криворучко (автор слів).

«Зізнаюсь, коли релізили пісню була ідея відзняти відеороботу ще у листопаді/грудні… але не було ресурсу, постійні емоційні гойдалки, а потім і відсутність часу, бо тривали благодійні виступи і в Україні, і для української діаспори за кордоном»,- розповідає співачка.
«У соціальних мережах було багато гарних та теплих відгуків щодо цієї роботи, і мені хотілось, щоб якомога більша аудиторія почула її. Тому, коли мене запросили стати однією з учасниць жюрі першого благодійного конкурсу краси «Miss Beauty of Ukraine» ( засновник Святослав Лозинський) і я побачила відео учасниць у етно-стилістиці, зрозуміла, що це дуже добра ідея для відео на пісню #колисковавійни, бо кожна дівчинка, жінка і є тією берегинею нашого роду, дому, затишку та країни!»

Режисером кліпу став Назар Глов‘як, який разом з своєю командою з Миколою Стрелюком (режисер по світлу) та Зоряною Черкавською (фотограф) у Львівській студії Magic Stories з дизайнером та колекціонером етно-одягу Світланою Майстринею відзняли атмосферну відеороботу.
«Ідея полягає в тому, щоб через силу української жінки, яка відображається у її погляді, поставі, дії передати енергію, своєрідну мантру, яку промовляючи, робиш умовний захист свого дому та найрідніших людей!» ділиться режисер відеокліпу Назар Глов‘як.

На знімальному майданчику був і найменший актор Януш Мартин, якому виповнився лише один рік.
Цю прем‘єру ми робимо саме у Страстний тиждень, коли згадуємо про випробування, страждання і присвяту. Про час важкої дороги та кінцево великого дня Воскресіння. Зараз наша країна переживає саме такий час. #колисковавійни - це про теперішній біль і про нашу впевнену віру. Про важкий шлях, яким ідемо і про його переможне звершення.

«Колискова війни»
Автор музики: Наталка Карпа
Автор слів: Олеся Криворучко-Садова
Автор аранжування: Олег Пономарьов
Саунд продюсер: Андрій Бакун
Режисер/оператор: Назар Глов‘як
Режисер/світло: Микола Стрелюк
Фотограф: Зоряна Черкавська
Студія «Magic Stories” (Ніна Хомин)
Стиль: Світлана Майстиня
Візаж: Юлія Хомин
Перукар: Олександра Рудешко
Актори: Януш Мартин, Шишук Вероніка
Демчишин Вероніка, Кобра Тетяна, Боднар Анна, Кучерявенко Ольга, Гавран Ангеліна.

Дивись кліп вже на каналі YouTube: https://youtu.be/sTBlORUZgs4

Discography

subscribe to news
© 2018 - 2024 All rights reserved. Moon Records. Created by SEOTM Digital Agency