Наступна

KOSMOPOLIS представили новий трек «Лікуй Мене»

2021-09-17

Дебютний альбом KOSMOPOLIS «Матерія», випущений компанією MOON Records у 2019 році, привів гурт в номінанти премії YUNA. Хлопці з'явилися в номінації: «Відкриття Року».

Тепер відкривається новий етап, починається підготовка до виходу другої платівки. І першим синглом стала пісня «Лікуй Мене». Вона записана на студії Primat Production, саундпродюсером виступив Костянтин Пуга.

«У роботі з KOSMOPOLIS мене вразило найбільше те, наскільки круто хлопці зіграні і наскільки круто вони володіють своїми інструментами», - ділиться враженнями від роботи з KOSMOPOLIS Костя.

І справді, пісня показує високий технічний рівень хлопців як музикантів. За сторіз в їх Instagram можна помітити наскільки багато вони репетирують і як ретельно працюють над матеріалом.

Що стосується авторства, то тут все як і раніше. Андрій Ярошенко не тільки гітарист і вокаліст гурту, але і автор лаконічних текстів з невизначеним, але всім зрозумілим змістом. Пісню можна було б назвати «Залежність», але команда все-таки зупинилася на «Лікуй Мене» як на більш оптимістичній.

Андрій Ярошенко: «Цю пісня я написав зовсім недавно, цього літа. Я довго підбирав слова і, як мені здається, зміг помістити масштабний сенс в кілька, по суті, рядків»

Дискографія

підписатись на новини
© 2018 - 2024