Рус

ВПЕРШЕ ЧУЮ

ОФИЦИАЛЬНЫЕ РЕСУРСЫ

ВПЕРШЕ ЧУЮ

ВПЕРШЕ ЧУЮ – рок-гурт з елементами українського фолку, фанку та реггі, трубадури північних трас і південних степів, вожді безстрокового мотопробігу на підтримку нової української музики. Унікальний проект, у якому до автора, вокаліста і гітариста Григорія Вагапова постійно приєднуються музиканти із різних гуртів та формацій. Бас-гітара, барабани, духові, струнні, клавішні і навіть авторські інструменти, різні на кожному концерті – жоден їх виступ не схожий один на одного. Єдиний гурт, який щоразу чується ніби вперше.
ВПЕРШЕ ЧУЮ – це тури на мотоциклах, концерти на Майдані Незалежності у Києві, байк-шоу у Севастополі чи у рок-клубі у Львові. Учасники міжнародних фестивалів, мотозльотів, клубних концертів в Україні, Росії та Білорусі – «Тарасова Гора», «Країна Мрій», «ZixZixOne ФЕСТ». Лауреати всеукраїнського фестивалю «Червона Рута», премії «Не попса» від «Джем FМ» у номінації «Дебют року».
ВПЕРШЕ ЧУЮ – автори гімну мотоклубу «Нічні Птахи» та мо-тофанклубу «Баламути». Їх альбоми «СкаСка» і «ПрямоТок», пі-сні «Чоперок» («Буду байкером»), «Дуелянт», «Сузукі Бандит 400» давно стали культовими серед прихильників байкерського руху і просто свіжої та душевної української музики.
Лідер гур-ту, автор пісень, байкер, журналіст, експериментатор Григорій Вагапов впевнений, що у музичній еволюції проекту, яка не знає кінця і краю, завжди знайдеться місце для талановитих музикан-тів, що бажають бути почутими.

Состав группы:
  • Григорий Вагапов: автор песен, вокал, гитара;
  • Максим Грузинский: баян;
  • Александр Атамась: бас-гитара;
  • Тарас Козак: барабаны;

Дискографія

ВПЕРШЕ ЧУЮ
Саме та (Single)

Відео

ВПЕРШЕ ЧУЮ Від Майдану до Айдару
ВПЕРШЕ ЧУЮ У смузі світла
ВПЕРШЕ ЧУЮ Ізопова мова
Купити продукцію артиста
підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency