Рус

VLASNA

ОФИЦИАЛЬНЫЕ РЕСУРСЫ

VLASNA

Гурт VLASNA (екс - АССА) – представник нової генерації української музики. Гурт був cтворений у 2015 році, а вже за два роки був номінован на головну музичну премію країни YUNA 2017 в категорії «Новий подих».
Свій стиль VLASNA визначає як eclectic rock, поєднуючи у своїх піснях проникливі тексти, мелодійність та справжній драйв. Незмінна солістка та автор пісень гурту – Тетяна Власова.
У 2015 році гурт VLASNA став переможцем всеукраїнського конкурсу «Полювання на пісню». Згодом – фіналістом конкурсу «Ше. Пісня», отримавши відзнаку «За найчуттєвіше виконання». 2017-й рік гурт розпочав із прем’єри кліпу на пісню «Скоро буде літо», зібравши в одному відео понад 200 усміхнених людей зі всього світу.
За час існування VLASNA зіграла безліч сольних концертів у різних містах України, виступила на багатьох масштабних фестивалях. Релізи гурту стабільно потрапляють до рейтингів найбільш вражаючих новинок української музики. Зараз VLASNA працює над дебютним альбомом.

 

Дискографія

Новини

21.10.2020

Український рок-гурт VLASNA представив нову пісню “Зазвучи”. Пісня була створена в рамках проекту “Так працює пам’ять” – музичного марафону пам’яті 15-річного Дані Дідіка, який у 2015 році загинув внаслідок вибуху на Ході Гідності в Харкові. 

16.10.2018

Якщо попередня робота була традиційно для VLASNA ліричною, то цього разу музиканти зупинилися на драйвово-роковому звучанні. 

Купити продукцію артиста
підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency