Рус

Siberian Sun

ОФИЦИАЛЬНЫЕ РЕСУРСЫ

Siberian Sun

 Група Siberian Sun утворилась в 2014 році, засновники: Ігор, Маріан і Антон. З самого початку група стартувала як cover-band, та згодом після випуску дебютного синглу "Come Closer"  та декількох вдалих концертів у Закарпатській обл та Львові починається робота над дебютним альбомом "Escape". В цей час в групу приходить 2-ий гітарист Саша. У 2015 виходить дебютний альбом який отримує хороші відгуки від андерграундної сцени України.
Після довгої перерви група повертається до творчості тільки у 2017 році і зразу стартує з успішного туру по Західній України та випуску другого синглу "HIding from me” який кардинально відрізняється від попередньої творчості. Також в групу приходить бас-гітарист Святослав.
Взявши все найкраще від світової інді-сцени та суміші інших стилів, Siberian Sun випускають свій перший кліп на пісню "Albatros" у 2018 році та готуються до туру і випуску нового EP.

Дискографія

Siberian Sun
Albatros (Single)

Відео

Siberian Sun Albatros

Новини

27.02.2018

Молодий український гурт Siberian Sun презентував свій дебютний сингл "Albatros". 
Пісня розповідає про швидкоплинність часу та людей, які часто забувають цінувати кожну хвилину життя та продовжують думати стереотипами, ігноруючи при цьому ключові моменти своєму долі.

*трек вже можливо придбати у всіх цифрових сторах світу

​​Itunes - ​ ​​https://goo.gl/ArwFh3 ​

Google Play - ​​ https://goo.gl/XApA19 

Deezer - ​ ​https://goo.gl/NjhS9S ​

Spotify - ​ ​​https://goo.gl/GffMCV ​

Офіційні ресурси

Купити продукцію артиста
підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency