Рус

Navkolо Kola

ОФИЦИАЛЬНЫЕ РЕСУРСЫ

Navkolо Kola

З 2005 по 2007 рік команда активно виступала і брала участь в багатьох українських фестивалях, але не випустила жодного офіційного музичного релізу. За рік група призупинила свою діяльність через зміни в складі і оновила свою музичну активність тільки через 8 років. У 2015 році Navkolo Kola в оновленому складі приступили до запису дебютної платівки, першим синглом з якої в тому ж році вийшла композиція “В полоні міста”. У січні 2016 року група випускає другий сингл “Океан” з однойменного альбому. Ця композиція є заглавною в лонгплеї і задає основний тон і настрій всьому альбому. У вересні 2016 року Navkolo Kola презентує дебютну платівку “Океан”. Запис композицій і зведення музиканти робили самостійно на власних студіях. Дві композиції “Так і Живу” і “Світла і Темна” у 2017 році отримали кліпи. Концертний дебют в оновленному складі група отримала у 2016 році на фіналі конкурсу Хіт-Конвеєр від телеканалу М2.
Наразі Navkolо Kola працюють над новім матеріалом та оновленним звучанням. Зовсім скоро прихильників чекає премєра нової кмпозиції "Бути собою", що запланована на початок липня 2018 року. Далі буде...

Состав группы:

Світлана Германова - вокал
Микола Раков - гітара
Антон Дерев’янко - бас
Василь Клим - клавішні
Віталій Бей - ударні

Дискографія

Navkolо Kola
Запишу касету (Single)

Відео

Navkolо Kola Бути собою
Navkolо Kola Запишу касету

Новини

26.10.2018

У новому синглі музиканти згадують часи, коли музика була на аналогових носіях і меломани ділилися нею записуючи касети і купуючи вініли. 

6.07.2018

Гурт Navkolo Kola презентував новий трек та відеороботу до нього

Купити продукцію артиста
підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency