Рус

*TARABAROVA*

ОФИЦИАЛЬНЫЕ РЕСУРСЫ

*TARABAROVA*

TARABAROVA (Тараба́рова Світла́на) — українська співачка, композитор та автор пісень, музичний продюсер, акторка, володарка премії національної музичної премії Пісня року 2014, номінант національних музичних премій.

Світлана Тарабарова народилася в Херсоні 26 липня 1990 року. Тато – працівник суднобудівного заводу, мати – вихователька у дитячому садку.
Крім школи Світлана відвідувала музичну школу по класу фортепіано, вокалу та займалася танцями.
У столиці навчалася в Київській музичній академії естрадних та циркових мистецтв, яку закінчила із червоним дипломом.
У 2008 році потрапила на один із вокальних ТБ проектів країни та стала учасницею дівочої поп-групи, в якій працювала 4 роки.

Як сольна виконавиця Світлана Тарабарова заявила про себе навесні 2012 року, коли презентувала музичний інтернет-відео проект «Восемь недель откровений». Основою авторського проекту Світлани стали світлі, щирі пісні, сповнені відчуттям свободи і нічим не скутої творчості. Кожна пісня - особиста історія співачки, якою вона, не криючись, ділилася з аудиторією. Разом із друзями музикантами Тарабарова записала live-концерт в студії - із відзнятого матеріалу були змонтовані музичні кліпи, які один за одним, як серія щоденників.

Особливим етапом в музичній кар'єрі Світлани Тарабарової стала пісня "Мы верим в любовь". Хіт, написаний Світланою влітку 2013 року в сонячній Одесі, дякуючи збігу обставин ще на етапі демо-версії почув кінорежисер Маріус Вайсберг. Він був підкорений. Так світлий гімн закоханості і віри в справжні почуття "Мы верим в любовь" став головним саундтреком, візитною карткою романтичної комедії Вайсберга "Любовь в большом городе-3" (2014) і мінісеріалу по мотивах відомого фільму. В 2014 році Світлана Тарабарова отримала національну премію "Пісня року".

2014 рік Світлана Тарабарова почала піснею «Мир Всем», а вже восени відбулася презентація першого студійного альбому артистки з однойменною назвою.
В дебютний альбом «Мир всем» увійшло 13 композицій: уже відомі і улюблені слухачами «Дай мне знак», «Ударами в сердце», «Мы верим в любовь», танцювальна версія трека «Музыка для двоих», світлі і життєрадісні – «Это твоя жизнь», «Вдвоём», «Главный герой», «Спасибо», «Нравится», лірична «Белая вьюга», пісня «Радуга», яка була презентована буквально за декілька днів до виходу пластинки та стала головним гімном фестивалю фарб «Холі».
У оформленні обкладинки диску використано майже 300 фотографій людей з усіх куточків земної кулі, які чітко висловили свою позицію – «Мир Всем!»

У 2014 році неспокійна ситуація не залишила співачку байдужою - із березня, одразу після появи в Криму «зелених чоловічків» і протягом наступних трагічних подій на сході країни, вона активно підтримувала українців, захищаючих свою країну - провела безліч концертів в госпіталях та військових частинах від Новоайдару до Широкіно.
Побачене на фронті знайшло вихід у піснях другого альбому «Вірю. Знаю». Альбом містить 13 треків, там можна почути крик душі «Хочу жити без війни» і неофіційний гімн АТО «Повертайся живим».
Також в альбомі ви почуєте сильні та відверті «Вне систем», «Сыну...», «Перемены», «Мы в силах змінити все», «Небо єдине», «Гордість», «Come back home alive!», «Починається весна», «Любов», «Вірю.Знаю», «Ніколи знову! (1939-1945)»,

В лютому 2016 року Сітлана Тарабарова взяла участь у національному відборі на пісенний конкурс «Євробачення – 2016» з антивоєнною піснею «Never again» («Ніколи знову») із другого студійного альбому «Вірю.Знаю». Сильна і світла співачка зізналася, що для неї Євробачення - не просто розважальний захід, а можливість розповісти про те, що відбувається в країні, показати те, що болить і те, про що просто неможливо мовчати. Світлана зупинилася лише за крок до фіналу конкурсу і звернулася до своїх шанувальників з проханням віддати свої голоси у фіналі за Джамалу.

У березні 2016 року у прокат виходить українська романтична комедія «Ніч Святого Валентина» режисера Максима Данкевича. Офіційним саундреком стала пісня «Світло в тобі», написана Світланою у рідному Херсоні, у кімнаті, де вона провела своє дитинство. До кліпу на пісню увійшли кадри із комедії, в сюжеті якої об'єднані різні історії кохання - справжньої і непідробної, пристрасної, ніжної і безрозсудної.

Крім музичних новинок співачка порадувала прихильників власним брендом позитивних речей під назвою «svitlo V tobi». Унікальність бренду в тому, що кожен сам бере участь у розробці речі для себе – вибирає основу та #рядокоберіг (мотивуючу фразу із пісень Світлани, яку можна нанести на річ). Співачка зазначила, що давно мріяла стати дизайнером.

Підсумком всеукраїнського туру став акустичний міні-відеоальбом #Наодинці. Після туру залишилися не лише приємні спогади, нові знайомства і море квітів, але і нова традиція - перед виступами записувати пісні, народжені в турі, якими Світлана вирішила поділитися з глядачами. Співачка відмітила, що саме такими, без аранжування, без кліпів і зайвого піару, народжуються пісні. І уперше прихильники змогли побачити їх до того, як вони отримали лоск радіо формату. Записані одним кадром, 100% live, пісні, в яких Світлана власноручно акомпанує собі на різних музичних інструментах, зачарували відвертістю.

У серпні 2016 року Світлана Тарабарова оголосила про свої заручини, і не просто оголосила, а присвятила пісню своєму улюбленому чоловікові, ім'я якого артистка тримала в секреті. Пісня "Я кажу так"! вийшла дуже зворушливою - справжнє освідчення в коханні.
Наступні життєрадісні пісні «Вихід Є» та «Добре з тобою» закріпили за Світланою образ світлої, позитивної виконавиці та закликають людей забути негаразди та «переходити на світлу сторону музики».

Відео

*TARABAROVA* #НАОДИНЦІ
*TARABAROVA* Добре з тобою
*TARABAROVA* Крила
*TARABAROVA* Парашут
*TARABAROVA* Вистоїмо (feat. SOFIA)

Новини

2.09.2022

Світлана Тарабарова продовжує серію пісень народжених під час війни, цього разу трек "Вистоїмо" який народився в колоборації із молодою талановитою співачкою SOFIA.
- Зворушлива пісня розповідає про почуття, які зараз вирують у серці кожного українця - розповіла Світлана. Нам всім потрібна віра і сили вистояти.
Атмосферне відео у неймовірно красивих Карпатських горах відзняв режисер Роман Петришак, а створення аранжування взяв на себе Олег Пономарьов із Indigo Music.

1.07.2020

TARABAROVA презентувала максі-сингл «Крила» разом із солистом гурту INPLUS.
Колаборації двох талановитих музикантів передувала випадкова зустріч у коридорі студії звукозапису.

Купити продукцію артиста
підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency