Рус

НАТАЛЯ МИРНА

ОФИЦИАЛЬНЫЕ РЕСУРСЫ

НАТАЛЯ МИРНА

Наталя Мирна - співачка, композитор та керівник вокальної студії.

Артистка створює щиру та відверту музику в жанрі Art-pop та New Folk.

Свою співочу кар’єру розпочала ще в середині 90-х, будучи студенткою Львівської консерваторії, і відразу стала лауреатом та переможницею на багатьох міжнародних та всеукраїнських конкурсах.

На початку 2000-х видає дебютний альбом "ХамелЄон" під псевдонімом НікітА.

Після виходу альбому багато років працює за межами України; виступи та концерти проходять у різних країнах світу: Данія, Бахрейн, Йорданія, Катар, ОАЕ.  Записує декілька англомовних треків та створює новий музичний проект «Project Belle Diva». Після народження доньки у 2006 році, починає захоплюватись обробками народних пісень і часто з’являється в ефірі телевізійного проекту "Фольк Мюзік".​

У 2011 році починає викладацьку діяльність та стає керівником київської вокальної студії «Майстер». Записує вокальні відео-курси та окремі відео-уроки, в яких ділиться багатим досвідом та знаннями. Продовжує експериментувати в музиці та видає декілька композицій в різних стилях, від lounge до dubstep.

Часто підтримує благодійні акції та соціальні проекти. Справжнього розголосу отримує проект проти насилля в сім'ї - “Сильною буду”, в рамках якого в травні 2018 співачка  презентує відеороботу, а в липні - представляє альбом з однойменною назвою “Сильною буду”.

Нещодавно артистка опублікувала на своєму YouTube-каналі особливу колискову “Мама з тобою”, яку готувала до відбору Євробачення 2019 від України. 

Відео

НАТАЛЯ МИРНА ПАРАЛЕЛОГРАМИ
НАТАЛЯ МИРНА Сильною буду
НАТАЛЯ МИРНА Мама з тобою - Lyric video
НАТАЛЯ МИРНА & Belaha - Шлях (Mood Video)

Новини

14.02.2019

Українська співачка Наталя Мирна презентувала особливу колискову. 
Композиція вийшла в рамках соціального проекту з однойменною назвою "Мама з тобою", мета якого - привернути увагу суспільства до дітей позбавлених батьківського піклування. Діти-сироти змогли стати справжніми кулінарами на майстер-класі від учасників проекту "Мастер шеф" та відчути себе в якості моделей на фешн-показах від українських дизайнерів. Один із фінальних показів доповнила своїм виступом Наталя з новою піснею, саме цей виступ і став основою для лірик-відео, яке презентує артистка.

12.09.2018

Певица Наталья Мирная поделилась на своем YouTube - канале лирик - видео на композицию "Раны".

Купити продукцію артиста
підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency