Рус
Новости
Наступна

День Народження: EL Кравчук презентував святковий реліз

2021-02-19

Цього року виповнюється 25 років творчої діяльності співака, який ще в дев’яності отримав народний титул - легендарний EL Кравчук. До цієї події народилася композиція «День Народження», легка та весела, як, власнє і потрібно бути пісні до такої дати.

Композиція не підводить якихось творчих підсумкив. І це свідоме рішення. Бо, не зважаючи на непростий час, коли багато смутку, та розчарувань, тривогі за майбутнє, матеріальних та професійних проблем, день народження кожної людини залишається найулюбленішим сімейним святом, коли за одним столом збирається вся родина, друзі та близькі люди. Коли, попри всі негаразди, ми, зустрічаючись, обіймаємось від серця та робимо світлини на згадку про щасливу мить.

Композицію створено у співпраці з поетом Борисом Гриньовим та композитором Михайлом Некрасовим саме такою, щоб при звучанні вам здавалося, що пісня звучала і коли ви були зовсім юними, чи може ви іі почули лише вчора. Хай там як, та нехай, наспівуючи «День Народження» EL Кравчука, вам згадуються лише найсвітліші моменти вашого життя!

Також співак EL Кравчук готує випуск нового альбому «Порошок от Любви», який представить своїм прихильникам навесні цього року.

Дискографія

підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency