Рус
Новости
Наступна

Фронтмен та автор пісень гурту 77CHASOFF увійшов до Книги Рекордів України

2021-05-18

Боєв Олександр, фронтмен та автор пісень гурту 77CHASOFF, увійшов до Книги Рекордів України, як перший автор та виконавець своїх пісень, який записав та виклав на YouTube канал 220 авторських пісень на протягом одного року (2020).

За минулий рік співак викладав на свій YouTube канал по одній своїй пісні в день і у такий спосіб виклав 220 авторських пісень під гітару у проекті #Challenge220in2020. Пісні, написані протягом 30 років, записувалися одним дублем на професійну аудіо-відео апаратуру у студії, а також в різних міських та заміських локаціях Борисполя та Києва.

"Цей челендж перш за все перед самим собою і месседж всім творчим людям: ставте перед собою цілі і працюйте над їх втіленням у життя. Для самовдосконалення немає меж і перешкод"- коментує автор. "Ті пісні, які за рік наберуть найбільшу кількість позитивних відгуків, ввійдуть в наступний альбом колективу 77CHASOFF".

У квітні Олександр Боєв випустив книгу власних віршів, що стали піснями до #Challenge220in2020. Бажаючі зможуть придбати на пам’ять збірку з автографом автора під час концертів групи (анонсуються у соцмережах)

Музикант розповідає, що крім щоденних репетицій та запису пісень, його команда одночасно знімала документальний фільм про #Challenge220in2020, режисером якого є Володимир Сизько. 

Дискографія

підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency