Рус
Новости
Наступна

Наталія Валевська презентує одразу 2 альбоми

2020-06-04

12 червня співачка Наталія Валевська в свій День народження презентує одразу 2 альбоми спільно з рекординговою компанією Moon Records. Презентація альбомів відбудеться під час OnLine Концерту 12.06 о 20:00 на офіційних сторінках у Facebook, Instagram та у YouTube.

Таким чином співачка вирішила зробити подарунок своїм прихильникам на свій День народження!

Як зізнається сама співачка, вихід альбомів вона планувала на кінець березня, але в зв‘язку із пандемією Covid-19, реліз було вирішено перенести.

«В зв'язку із важкою ситуацією зараз, як ніколи нам потрібен Мир. Мир в Україні, Мир в серці і душі. Я вклала всю свою душу в цей альбом і для мене є найголовнішим, щоб люди навколо, незважаючи ні на що, жили моментом, відчували Любов і були щасливими».

Це вже 6 і 7 альбоми за 17-річну кар‘єру артистки, в яких Наталія виступає вперше як продюсер. Альбоми «Мир над Україною» та «VALNA» відрізняються за стилістикою.

Альбом «Мир над Україною» записаний у жанрах поп, денс-поп та r&b. У альбом увійшло 11 пісень.

Творча робота над альбомом тривала протягом 4 років.

На пісні з альбому «Мир над Україною», було відзнято 5 відеокліпів, 2 з яких зайняли найрейтинговіші позиції на музичних телеканалах України та займали передові позиції по кількості ротацій на радіостанціях.

У 2019 році Наталія Валевська була номінована на всеукраїнську музичну премію «Золота Жар-птиця» за пісню з альбому «Моє тіло» в номінації «Денс Хіт».

Також слід зазначити, що кліп на композицію «Моє тіло» займав найвищі сходинки хітпарадів, а сама пісня потрапила в топ 10 хіт-параду «Червона Рута», що на «Русском радио Украина».

Композиції з цього альбому вже встигли стати улюбленими серед прихильників творчості співачки.

Наталія Валевська виступає співавтором альбому. Це успішний творчий союз із композитором Русланом Квінтою, автором музики та віршів Йосипом Чуприком, та автором віршів Петром Магою. У альбом також увійшли 2 дуети.

Композицію «Aurora Dreams» Наталія виконала з відомим італійським автором і артистом Енріко Колонною, з яким Наталія виступала в спільному турі в Ізраїлі. Другий дует «Я за Тобою» записаний спільно із молодим автором та артистом Максимом Товкачем.

Також альбом включає в себе оновлену версію хіта з мільйонними переглядами у YouTube «Палала» (edit version).

Альбом створювався на столичних студіях звукозапису Lila Music Studio, Творча студія Романа Лугового, Aqua Studio. Альбом «VALNA» Наталія Валевська називає експериментальним. Його назва - скорочення прізвища та імені співачки.

Це свого роду вираження її альтер его, яке Наталія називає VALNA. Інша Наталія - емансіпована, впевнена у собі, епатажна особистість. Композиції виконані у незвичному для артистки стилі electronic dance music, electronic music. Музичний альбом, включає в себе 7 композицій.

Творчий процес над альбомом почався у 2016 році і тривав протягом 4 років. Автором всіх пісень альбому є Юлія Буртова, відома раніше як Пильца. Композиція «Вот Fuckt» неодноразово займала найвищі щаблі у хіт-парадах українських радіостанцій. Композицію «Мой Друг» артистка присвятила своєму кращому другу з Івано-Франківська. Саунд продюсером альбому виступив Михаїл Павлюк.

Альбоми можна придбати в цифрових магазинах таких як : Apple Music, YouTube Music, Google Play, Spotify, Deezer та інших.

Факти з біографії : вже більше 17 років Наталія Валевська запалює серця з великої сцени. Перших шанувальників і всеукраїнське визнання їй принесла перемога у телевізійному музичному проекті «ШАНС», і відтоді артистка виступила з більш як 1000 концертів по всьому світу на найбільших сценах міст, відзнялась у 18 відеокліпах, написала 7 студійних альбомів, два з яких презентує у 2020 році. У 2020/21 роках, співачка планує всеукраїнський тур в підтримку 2 нових альбомів.

ТРЕК-ЛИСТ АЛЬБОМІВ

«Мир над Україною»

1. «Мир над Україною» - муз.Руслан Квінта сл.Петро Мага
2. «Лети»- муз та сл Йосип Чуприк/Наталія Валевська
3. «Моє тіло»- муз та сл Йосип Чуприк/Наталія Валевська
4. «Тебе хочу»- муз та сл Йосип Чуприк/Наталія Валевська
5. «Щаслива я»-муз Руслан Квінта сл Наталія Валевська
6. «Let’s dance»- муз та сл Йосип Чуприк/Наталія Валевська
7. «Aurora Dreams» feat Enrico Colonna-муз та сл Enrico Colonna
8. «Любовь» feat хор «Muza»-муз та сл Йосип Чуприк/Наталія Валевська
9. «Я за тобою» feat Максим Товкач- муз та сл Максим Товкач
10. «Палала» (edit version)-муз.Руслан Квінта сл. Віталій Куровський
11. «Новий рік»- муз та сл Йосип Чуприк/Наталія Валевська

«VALNA»
1. Intro
2. Астрология
3. Вот Fuckt
4. ЛСПВ (Любовь с первого взгляда)
5. Гага
6. Листы
7. Мой Друг
Муз і слова Юлія Буртова

Дискографія

підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency