Рус
Новости
Наступна

Новий сингл гурту Bugs & Bunny - "Жорстока правда"

2019-12-09

Тернопільський гурт Bugs & Bunny випустив нову пісню "Жорстока правда" із глибокою історією, в якій ви зможете знайти себе. Вона абсолютно протилежна за звучанням у порівнянні з попередніми піснями, адже склад музикантів та інструментів змінився. Тут присутні електро-гітари, барабани та клавіші. Також були залучені сесійні музиканти.

Історія про дівчину з великою вірою у чисте кохання. І? як часто буває, вона зустрічає хлопця, в якого на меті абсолютно не чисті помисли. Він обманює її та використовує. Потім просто йде, залишаючи дівчину наодинці зі своїм болем та розчаруванням. А далі історія розгортається в стилі "бумерангу". Хлопець зустрічає красуню та закохується у неї. Але це не тендітна та беззахисна леді. Вона - жорстока, самодостатня, та й кохання їй абсолютно не потрібне. Саме ВОНА пам'ятає його вчинок...

Вокалістка гурту Мар’яна Гордій пояснює: «"Жорстока правда" - про незалежну і бажану усіма чоловіками дівчину. Та ніхто і не замислювався, що зовсім недавно вона була простою, доброю і довірливою, поки не зустріла на шляху так званого "пікапера". Тепер її мета помститися за всі образи».

За словами музикантів, у новинці присутні поєднання різних стилів. Якісний та фірмовий саунд.

Дискографія

підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency