Рус
Новости
Наступна

Новий святковий ЕР альбом гурту Bugs & Bunny – "Зимовий двіж"

2019-12-16

"Зимовий двіж" - новий ЕР від Bugs & Bunny, в якому "Зайці" продовжують експериментувати зі звуком та поєднувати звучання акустичних інструментів із електронікою. Тепер це поєднання disco з rnb, автентичність із hip-hop та latin, та reggaeton pop з rnb. Вперше Bugs & Bunny використовує звучання бандури, акустичної гітари та кахону із синтетичними барабанами та басом. Тут присутні цікаві клавішні партії-лейтмотиви, які моделюють звук таких інструментів як: зурна, калімба і марімба.

До нового EP увійшли 3 тематично важливі пісні, які передадуть все тепло, радість і святковість зимових свят:

"Новорічний двіж" - позивна та танцювальна пісня у стилі disco, rnb. Тут співають про наближення Нового Року та запрошують відірватися, як ніколи, на танцполі залишивши всі проблеми у минулому році. Вона стане справжньою знахідкою для діджеїв на новорічні корпоративи.

Колядка "Тиха ніч" - християнська різдвяна пісня, яка переспівана уже багатьма виконавцями. Найвідоміша колядка тепер і у виконанні гурту Bugs & Bunny.

"Ой, сивая зозуленька" - українська щедрівка стала відкриттям у творчості Bugs & Bunny. Танцювальна та запальна у поєднанні з автентичністю. Яскрава пісня для завершення зимових свят.

Кожен трек захоплює своїми ритмами та легкістю!

Дискографія

підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency