Рус
Новости
Наступна

Прем'єра пісні! Glova feat. Наталка Карпа - Вірна

2017-07-21

Співачка Наталка Карпа не змінює традицій: кожного літа презентує танцювальний трек. За минулі два роки пісні "Літо Літо" і "Сонцезалежна" стали справжніми хітами та не раз підкорювали українські радіочарти.

Новий трек "Вірна" створений Наталкою у співпраці з музичним продюсером та ді-джеєм GLOVA (Мар'ян Гловяк). Слова та музику написала Надія Гасюк, а записували трек на студії Ost & Meyer Production. 

 "Це перший мій feat такого формату за довгий час. Коли почула трек ще у демоверсії - впізнала в ньому свій стиль і  абсолютно довірилась талановитому саунд продюсеру GLOVA. Мені хочеться співати про щасливе кохання, створювати танцювальну позитивну музику. А новий трек пронизаний ось цією легкістю та хорошим звучанням, - поділилася історією створення треку Наталка Карпа. - Я дуже хотіла, щоб пісню "Вірна" ми встигли презентувати влітку, адже вона ідеально підійде для подорожей автомобілем з коханою людиною. В ній також є своєрідна мантра, яка для мене є дуже важливою: "залежна і вільна, але завжди вірна я". Це вірність своїм поглядам, принципам та й врешті-решт вірність "своїм" людям і своїм внутрішнім обіцянкам. Зараз це на вагу золота!"

 Вже практично готовий і кліп на цю композицію, який співачка готується презентувати в перші дні серпня. Зйомки відеороботи відбувались на острові Шрі-Ланка, а режисером кліпу став Лесь Панчишин, який є автором і попереднього кліпу співачки "Плюс один".

 

підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency