Рус
Новости
Наступна

«Шосте Чуття» презентує пісню, яку можна написати лише раз в житті

2021-04-21

Гурт «Шосте Чуття» під час карантину зазнав змін у творчості і переформатував свою музику.

Це був дуже рішучий крок для «Шостого Чуття». Першим синглом у новому періоді творчості гурту став сингл з однойменною назвою «Шосте Чуття».

«Ми стали іншими за останній рік періоду карантину. Це був час перевтілення та перезавантаження гурту. Ми змінили свій посил, і саме тому наша творчість, тексти пісень стали ще глибшими та актуальними. Гурт чіткіше визначив свій стиль - романтичний поп-рок. Та посил - «Віднайди та прислухайся до своєї інтуїції - свого Шостого Чуття, і тоді ти віднайдеш себе». - розповідає лідер гурту Шосте Чуття - Міша Бучковський.

Сингл «Шосте Чуття» - стане першим синглом четвертого альбому гурту.

«Шосте Чуття - це не просто пісня, це пісня, яку можна написати тільки один раз, - один раз і на все життя. Так склалося, що в житті важко, знайти дві стихії, які поєднаються в одне ціле. Але якщо, все ж таки, вони знайшлись і поєдналися, то це шалений вибух, емоцій кохання, які видно далеко далеко поза планетами. І де б ти був, на якій відстані, один від одного, вона завжди є з тобою, твоїми думками, твоїм доповненням, твоїм Шостим Чуття» - коментує Міша.

Зараз гурт працює над відео кліпом, який планує презентувати вже цієї весни.

підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency