Рус
Новости
Наступна

Слухай альбом Somelines - Вперед

2019-12-10

«SomeLines», поп-рок гурт із Києва, видає свій другий альбом – «Вперед». Вже із самої назви видно, що нас очікує мотиваційна музика, яка заряджає настроєм та атмосферою. Якщо попередній російськомовний альбом гурту «На сторінках четверга» більш тяжів до акустичного звучання, то новий, по-перше, переважно україномовний, по-друге, звучить більш роково, з домішками pop та dance елементів. Музиканти сподіваються передати натхнення та позитив усім прихильникам сучасної української музики через свою творчість.

«Ми не даремно видаємо наш новий альбом у Міжнародний день друзів! Перш за все, ми неймовірно вдячні нашим слухачам, які всіляко підтримують нас і надихають творити. Наші слухачі не є нашими фанатами чи послідовниками – це, перш за все, наші друзі, яким ми неймовірно вдячні. Наступне, хочу відмітити, що у теперішній період для українського суспільства важливе об’єднання та дружні відносини. Сьогодні перед нами так багато викликів, стін та негативу, і тільки разом ми зможемо все це подолати!» - зазначив лідер гурту та автор пісень Кирило Семененко.

Завантажити альбом можна на усіх музичних платформаx (iTunes, GooglePlay, Deezer, Spotify та ін.): https://album.link/ua/i/1466791817

Дискографія

підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency