Рус
Новости
Наступна

SOWA презентує першу авторську пісню «Шрами»

2021-03-26

Ця молода артистка лише зовсім нещодавно увірвалась на терени вітчизняного шоу-бізнесу , та вже впевнено в ньому закріпилась.
Ротація на топових радіостанціях та музичних каналах, глянцеві та друковані видання, та звичайно перші сходинки в музичних чартах - це все на рахунку цієї артистки.

До вашої уваги прем’єра нової пісні від SOWA, де співачка вперше виступила автором слів та музики.

«Пісня «Шрами» являється моєю дебютною авторською піснею. Думаю, для кожного автора прем'єра треку є дуже хвилюючим моментом,адже ти наче «оголяєш» душу перед багатьма людьми. Саме через тексти та музику я можу передавати власні почуття, стан душі та те, що зараз відбувається в моєму житті. В цій роботі вкладені найщиріші почуття - розпач, сум, образа, так з іншої сторони надія на світле майбутнє, тільки вже не разом», - ділиться артистка.

Вже зовсім скоро співачка презентує відеороботу на цей трек. За словами артистки саме ця робота буде зовсім іншою, та відрізнятись від попередніх її робіт.

«Це не тільки прем‘єра пісні, а й здійснення власної мрії. Я завжди знала, що хочу залишати в цьому світі свій почерк та слід за допомогою пісень, але не думала, що це відбудеться так скоро», - SOWA.

Дискографія

підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency