Рус
Новости
Наступна

Улюблена пісня мами Андрія Кузьменко отримала нове дихання

2017-07-18

Улюблена пісня мами Андрія Кузьменко отримала нове дихання.Режисером відео став Михайло Шелепов, який раніше працював з гуртом Скрябін. Він запропонував сюжетну лінію, що справила враження на Віктора Павліка і артисту захотілося поділитися цією атмосферою справжності та простих істин з людьми.

Основна ідея полягає в тому, що, коли ти знайшов свій шлях, будь на ньому впевнений, послідовний, не зійди з нього, залишайся собою, і зустрінеш найдорожче.
В кліпі задіяна зіркова родина співака. Як каже артист, йому стало настільки тепло від цієї пісні, що він зрозумів, в кліпі хоче бачити своіх самих близьких людей. Тож маємо нагоду зустріти кілька поколінь Павліків. Починаючи від головноі жінки- мами, і закінчуючи Давидом, сином Сашка Павліка.

Зйомки пройшли в три дні. Знімальний процес розпочався в Теребовлі, у мами, на подвір’ї, де народився артист, другий день пройшов в альма матері багатьох музикантів-київському інституті музики імені Глієра, та третій- в музеї «Пирогово».

«Для мене мабуть найбільш цікавий момент, це коли я зустрічаюсь з собою маленьким на одній дорозі. Це хвилююча мить, коли ти можеш озирнутися, і подивитися собі в очі, тільки вони дитячі», ділиться враженнями співак.

підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency