Рус
Новости
Наступна

Яскраві відгуки діячів шоу-бізу про дебютний панк-рок альбом гурту ІСПАНІЯ!

2018-06-01

Гурт ІСПАНІЯ - це сатирично-музичний проект який був заснований Олексієм Зволинським (гітарист гурту Скрябін) та Анісом Еттаебом (учасник 5го сезону проекту "Голос країни"). 30 квітня у День народження Олексія Зволинскьго був презентованній дебютний альбом гурт Іспанія, що отримав назву "Егоїст". Ось, що про нього говорять зірки українського шоу-бізу:

 ​ ​Сергій Кузін кричав «Гей-Гей!», а Соня Сотник обіцяла поставити їх пісню на рінгтон свого телефону. Гурт Іспанія презентували свій перший альбом і вже отримали відгуки зірок про свою роботу.

Музиканти рок-гурту ІСПАНІЯ, створеного гітаристом гурту Скрябін – Олексієм Зволинським, опублікували свій перший студійний альбом. 11 пісень, об’єднаних назвою «Егоїст» були опубліковані на офіційному сайті гурту в день народження Олексія Зволинського – 30 квітня. А уже за два тижні потому найпотужніші треки із нового альбому рок-гурту прозвучали в ранковому шоу «Камтугеза» на радіо Рокс.

«Нарешті! Нам так не вистачає в українському рок-н-ролі такого по-доброму агресивного позитиву! – прокоментував Сергій Кузін з перших нот роботу гурту Іспанія -  Прекрасний пост-панк!» Ведучі рок-программи відмітили найроковіші пісні альбому, а саме - «Егоїст», «Фарватер», «Дівчина-терористка». Окрім того, в програмі навіть прозвучала пісня в форматі «без цензури», з якої і почалась діяльність гурту – «Етимологія українського матюка». Під неї Кузін не втримався і почав підкрикувати «Гей-Гей!», а Соня Сотник обіцяла поставити цю пісню на рінгтон свого телефону.

Також, перший студійний альбом гурту ІСПАНІЯ прокоментували й зіркові друзі музикантів.

Сашко Положинський:

«Послухав я альбом. Для себе відмітив пісні «Брат», «Нас не стало» та «Дівчина-терористка». Але найбільше мені «зайшла» пісня «Дівча». Мені в ній бачиться безліч аналогій, в одній пісні - багато інших. Тут, як мені здалося, є щось і від наших "корифеїв" - "Кому Вниз", "Плач Єремії", "Скрябін", "Мертвий Півень", а разом з тим і від трохи новіших, але не менш досвідчених - "Козак Систем", "Веремій" або "Тінь Сонця". Разом з тим у манері виконання є щось таке, що викликає згадку про "Океан Ельзи". Такий собі збірний образ української музики часів незалежності. А легкий, ледь помітний, акцент Аніса додає пісні якоїсь легкої екзотичності, щось, як родзинка у доброму кексі, або секретна приправа у фірмовій страві досвідченого шеф-кухаря.»

Володимир Бебешко:

«Група Іспанія працює в традиційному стилі хард-рок, успішно використовуючи всі основні атрибути цього вічного і добротного, на мій погляд, стилю. Мені сподобалось відмінне якісне звучання гітар, що і є основою року. Достатньо органічно вписався вокал і, як не дивно, українська мова зовсім не вибивається із створеної музикантами картинки хард-року. Хочу зайвий раз зазначити, що мода – це явище мінливе, а от стиль – вічний!»

Віктор Павлік також прокоментував альбом гурту Іспанія на їх офіційній сторінці : «Шикарно! Свіжо, суперово! Молодці, хлопці, браво! Мені подобається!»

Окрім Олексія Зволинського, співзасновником гурту ІСПАНІЯ є  Аніс Еттаєб – фіналіст п’ятого Голосу Країни, де був виховенцем Тіни Кароль. У 2016 році Аніс став вокалістом гурту Скрябін на час пам’ятного концертного туру. І тоді ж вони з Олексієм Зволинським створили перші пісні опублікованого сьогодні альбому.  Барабанщиком гурту є  Віктор Корженко, більше відомий, як музикант гурту «ТНМК». У такому зірковому складі гурт ІСПАНІЯ заявили про себе у 2016 році, а вже сьогодні опублікували свій перший студійний альбом.

«ЕГОЇСТ» – це рок, панк, трохи фолку, і ще трохи романтики. За змістом текстів – знову рок, панк, трохи романтики, а ще іронія, чесність та любов до життя» - так свою роботу описали самі музиканти на сторінках офіційного сайту гурту ІСПАНІЯ.

Для прослуховування альбом «Егоїст» доступний за посиланням:  https://goo.gl/e71JZj

Наразі, музиканти гурту знімають відео до головної пісні альбому з однойменною назвою «Егоїст». Як і де знімався кліп, про його сюжет та героїв гурт Іспанія пообіцяли розповісти уже найближчим часом.

підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency