Рус
Новости
Наступна

KOSMOPOLIS - нове ім'я на українській рок-сцені

2019-10-04

- Привіт, а ви часом не шукаєте гурти для продюсування?

- Привіт, ні!

 Так почалася історія співпраці гурту KOSMOPOLIS з Борисом Гінжуком, екс директором гуртів Бумбокс, Pianoboy та The Erised, а нині директором LATEXFAUNA і Андрієм Пасічником, генеральним продюсером компанії MOON RECORDS, які взялися за просування нового рок колективу.

 "До того, як написати Борису, у нас вже був повноцінний гурт, записані треки майже на цілий альбом і три наші пісні навіть крутили в ротації на Просто радіо!" - розповідають учасники групи. - "Але ми абсолютно не розуміли що з цим робити і як діяти далі. В якийсь момент ми відправили наші демо Борі Гінжуку. Без будь-яких очікувань, без надії, що нас помітять і послухають. Але контакт відбувся. Після першої зустрічі з'явилися деякі побоювання тому, що він відразу пояснив нам що для молодого гурту цей шлях буде дуже непростий. Але ми вирішили довіритися і прийняли пропозицію спробувати разом співпрацювати ".

 "Це дійсно талановиті хлопці, ми вирішили, що варто розвивати команду, яка, на нашу думку, в недалекому майбутньому стане новим потужним артистом української рок сцени". - каже Андрій Пасічник. - "Команда поки молода, але ми впевнені, що ці хлопці займуть сильні позиції і в майбутньому стануть хітмейкерами і дуже яскравим концертним колективом".

 Після кількох місяців роботи на студії Bobina Records, гурт KOSMOPOLIS завершує роботу над дебютним альбомом і готові представити свій перший сингл "Не про нас". "Ця пісня про тих, хто сумнівається у власних силах, але завдяки людям, які в потрібний момент не дають опустити руки - йдуть далі і хочуть досягати ще більшого." - коментує вокаліст і автор пісень Андрій Ярошенко.

 Гурт успішно дебютував на радіо, не маючи при цьому постійного складу і назви, але чітко крокуючи до поставлених цілей. А вже цієї осені, зібравши навколо себе потужну команду, хлопці готові розривати слухача з першого синглу.

 

Склад гурту:

Андрій Ярошенко - вокал, гітара

В'ячеслав Стасюк - ударні

Олександр Фолянскій - бас-гітара

 

Долучайся до офіційних спільнот KOSMOPOLIS:

Facebook - https://www.facebook.com/KOSMOPOLISofficial/

Instagram - https://www.instagram.com/kosmopolis_official/

 

 

підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency