Рус
Новости
Наступна

27 березня відбудеться глобальний концерт-марафон на підтримку України Save Ukraine — #StopWar

2022-03-25

У неділю, 27 березня, о 17:30 за варшавським часом (18:30 за Києвом) на базі польського телеканалу TVP розпочнеться міжнародний благодійний марафон на підтримку України Save Ukraine — #StopWar. У межах двогодинного ефіру, який ретранслюватимуть телеканали близько 20 країн Європи та світу, а також стрімінгові платформи та соцмережі, — музиканти, митці, громадські активісти, лідери думок, актори, художники, спортсмени, волонтери з усієї планети розповідатимуть про важливість підтримки України. Save Ukraine — #StopWar - це проєкт, який покликаний достукатися до мільйонів людей в усьому світі, щоб допомогти українцям пережити війну та перемогти її. Бо добро завжди перемагає!

Серед запрошених гостей, які заздалегідь звернуться до багатомільйонної аудиторії – Imagine Dragons, Nothing But Thieves, Fatboy Slim, Brainstorm, артисти Craig David, переможці "Євробачення" Salvador Sobral та Netta та інші. Також до телемарафону приєднаються українські виконавці, серед яких: Даха Браха, Руслана, THE HARDKISS, Jamala, Go_A, MONATIK, Alyona Alyona, LATEXFAUNA та інші.

Гурт LATEXFAUNA в рамках телемарафонного концерту виконають нову пісню під назвою «Левада»

До, під час та після трансляції відбуватиметься збір коштів на вирішення найбільших гуманітарних проблем. Кошти надходитимуть на офіційні рахунки до НБУ Міністерства соціальної політики України. 

В Україні телемарафон показуватиме 1+1, ICTV, СТБ, 2+2, Україна, Інтер, Рада, UA: ПЕРШИЙ, додатково – канали ТЕТ, Новий, М1, НТН та К1, а також платформи Київстар ТВ, 1+1 video, YouTV, MEGOGO, Oll.tv, Sweet.tv, Volia. Глядачі зможуть включити трансляцію на YouTube-каналі 1+1 та на міжнародних версіях телеканалів, зокрема 1+1 International, ICTV Ukraine, Інтер+, Україна 24 тощо.

Ведучі заходу – українці Тимур Мірошниченко та Маша Єфросиніна.

Телемарафон Save Ukraine – #StopWar реалізується 1+1 media, командою фестивалю Atlas, Суспільне та за підтримки національного мобільного оператора Київстар, Міністерства культури та інформаційної політики, Міністерства закордонних справ, а також Міністерства соціальної політики. Ідейними натхненниками проекту є фестиваль Atlas та Київстар.

Детальна інформація про захід знаходиться на сайті: https://saveukraine.1plus1.ua/

 

підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency