Рус
Новости
Наступна

Новий сезон проекту "Українська пісня": стартував прийом заявок

2021-03-09

Сьогодні стартує прийом заявок на участь у музичному проекті «УКРАЇНСЬКА ПІСНЯ / UKRAINIAN SONG PROJECT», фіналісти якого презентують свої авторські пісні на «Арена Львів».

Проект «УКРАЇНСЬКА ПІСНЯ / UKRAINIAN SONG PROJECT», започаткований з метою пошуку, розповсюдження та промоції україномовної музики різних жанрів в Україні та інших країнах світу. Телезйомка проекту відбувається щороку у Львові у визначеному організаторами місці та у визначений час.

- До розгляду приймаються пісні, записані та мастеринговані на професійних студіях. Текст та музика мають бути узгоджені конкурсантами з авторами пісні.
- Артист чи гурт, що бере участь у проекті, гарантує, що жодна сторона (поет, композитор, аранжувальник та інші причетні до даної пісні особи) не мають претензій до виконання учасником представленої композиції.
- Організатори не несуть відповідальності за достовірність цих даних, підтвердження цієї інформації учасником вважається як авторське право. За достовірність інформації стосовно авторських прав на представлену музичну композицію виконавець чи учасники гурту несуть особисто.

УЧАСТЬ У ПРОЕКТІ

- Прийом заявок розпочинається з 09.03.2021 року.
- Учасники мають можливість подати лише одну пісню українською мовою, написану протягом 2020-2021 року.
- Артисти обов‘язково повинні прикріпити до заявки посилання на будь яке відео зі свого виступ на концерті/фестивалі.
- В учасників/фіналістів 2021 буде зірковий наставник - відомий український виконавець. Саме він допомагатиме фіналістам у підготовці концертних номерів у межах проекту.
- Прийом заявок відбуватиметься до 01.05.2020.
- Подати заявку можна в єдиний спосіб – заповнивши АНКЕТА УЧАСНИКА. До інформації про виконавця (гурт), необхідно додати одну авторську композицію завантажену на сервіси Soundcloud або Youtube. Аудіозаписи, надіслані додатковим листом або через файлообмінні сайти, розглядатися не будуть. Перевага надається музичним творам, які могли б стати хітовими та наповнити український музичний простір якісним контентом.

Відбір фіналістів проекту проводиться
в 3 етапи:
1 етап - З усіх учасників, які подали заявку журі обере 30 кращих виконавців/пісні. Оголошення результатів - 20 травня;
2 етап. На цьому етапі з 20 травня до 7 червня, виконавці, які пройшли відбір повинні надіслали відео, де вони виконують конкурсну пісню наживо, відзняті у будь-якому форматі (вдома, у студії, в концертному залі);
З 30-ти пісень/виконавців журі обере 20 кращих. Оголошення результатів відбудеться 21 червня;
3 етап. З 20-ки виконавців, журі обере до фіналу 9 кращих, а глядачі методом голосування на сайті проекту - оберуть ще одного фіналіста.
5 липня буде оголошена десятка виконавців, яка виступатиме на сцені проекту «Ukrainian song project/Українська пісня», що відбудеться 14 серпня на стадіоні Арена Львів.

*Будь-які спроби збільшення голосів за допомогою програм чи сервісів, а також додаткових маніпуляцій, не будуть зараховуватися, артист що допустив порушення правил участі буде дискваліфікований.

 

ЩО ОТРИМУЮТЬ УЧАСНИКИ:

Фіналісти проекту «Ukrainian song project/Українська пісня» отримають PR своїх пісень та відеоматеріали з виступу на стадіоні Арена Львів. А кращі пісні покаже партнер проекту - всеукраїнський телеканал.
14 серпня на Арені Львів журі обере переможця проекту. Саме він отримає відзнаку проекту, а також запис і продюсування пісні від найпрофесійніших саунд продюсерів країни.

ВИМОГИ ДО УЧАСНИКІВ ПРОЕКТУ:

- Заявки приймаються від сольних виконавців та музичних колективів;
- Вік учасників проекту від 16 років;
- кавер-версії відомих чи маловідомих пісень не будуть розглядатися у цьому проекті;
- учасником проекту може стати представник будь-якої країни світу;
- відбір музичних композицій відбуватиметься у таких жанрах: популярна музика (тріп-хоп, електро, техно-поп, даб-хаус), танцювальна музика (джангл, драм’н’бас, грув, діп-хаус, ембіент, транс, техно, хардкор, рейв, реп, хіп-хоп, ультра-диско), рок-музика (хард-рок, поп-рок, інді-рок, кантрі-рок, рок-н-рол, фолк-рок, симфонічний рок та ін), акустична музика та ін.
- на етапі телезйомки фінального концерту проекту учасникам дозволяється мати бек-вокал та танцювальний супровід, якщо учасник завчасно повідомив про це в анкеті;
- для участі в проекті, потрібно заповнити реєстраційну анкету з усіма необхідними полями.

ПРИКІНЦЕВІ ПОЛОЖЕННЯ

Організатори проекту сприятимуть поширенню інформації про фіналістів та їхні композиції в українських та закордонних ЗМІ, розміщенню їх в теле- та радіоефірах під брендом: «Ukrainian song project/Українська пісня»
Учасники проекту надають дозвіл та право організаторам використовувати надіслані фото (чи інші зображення), відеокліпи та надіслані музичні композиції для промоції у ЗМІ, зокрема на телебаченні, радіо, у локальній і всесвітній мережі інтернет, в друкованих засобах інформації та друкованій продукції. Фіналісти проекту погоджуються з умовами Проекту, які передбачають використання фото- та телезйомки заходів Проекту в теле- та радіоефірах, соцмережах та інших ЗМІ.
Організатори забезпечують учасників проекту проживанням і харчуванням. Супроводжуючі особи учасників проекту, перебувають за власний рахунок.
У разі форс-мажорних обставин організатор має право в будь-який час перед закінченням терміну подачі заявок доповнювати зміст цього положення. Таким чином, поправки негайно будуть оприлюднені на сайті проекту. Внесені зміни є обов’язковими для виконання.

підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency