Рус
Новости
Наступна

Премію YUNA-2020 знову перенесли: тепер на 2021 рік

2020-07-07

Організатори Національної музичної премії YUNA заявили про те, що оголошення переможців цього року у звичному форматі шоу у столичному Палаці "Україна" не відбудеться через карантин. Імена тріумфаторів 9-ї YUNA оголосять у форматі онлайн-трансляції 9 липня, о 12.30, повідомляє прес-служба премії.

Церемонія YUNA 2020 переноситься на 2021 рік. Вона відбудеться в рамках десятої, ювілейної церемонії YUNA 2021, яка триватиме два дні – 30 та 31 березня 2021 року. Це буде два різних шоу у Палаці "Україна".

За словами генпродюсера премії YUNA Павла Шилька, ювілейну премію зроблять особливою: "Пильно слідкуючи за ситуацією з карантином та обмеженнями для масових заходів, ми зрозуміли: немає ніякої гарантії, що церемонію можливо буде провести у вересні, як ми планували. Здоров’я артистів та глядачів для нас понад усе.

Тому 9 липня конверти з іменами переможців, які нам нададуть представники компанії Deloitte Ukraine, яка традиційно проводила голосування, відкриють члени нашої Експертної ради. Це Фагот з ТНМК, продюсер Ірина Горова, саундпродюсер Вадим Лисиця та інші. Всі бажаючі зможуть побачити це у прямому ефірі на наших сторінках у Facebook та Instagram і на каналі в YouTube.

YUNA 2020 відбудеться в рамках десятої YUNA. Оскільки це ювілейна подія, ми вирішили зробити її особливою. Завдяки тому, що кількість наших номінацій постійно зростає, ми масштабували й наше шоу – воно триватиме не один, а два вечори. Ми готуємо до свого ювілею багато сюрпризів, отже чекаємо всіх, хто любить українську музику, 30-31 березня 2021 року у Палаці "Україна".

Нагадаємо, раніше церемонія YUNA 2020 двічі переносилася у зв’язку з карантином – спочатку з березня на травень, потім на вересень.

підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency