100Stories

ОФІЦІЙНІ РЕСУРСИ

100Stories

100Stories (Сто Cторіс) - український музичний дует.

Учасники: Міша Май (Михайло Шевченко, р.н. 24 травня 1994, м. Дніпро, Україна), Олексій Островський (р.н. 12 листопада 1996 року, м. Дніпро, Україна).

Історія

 У 2015 році доля звела хлопців під дахом засніженого будиночка в Карпатах, де вони проводили свій уїк-енд. Цікавий факт: щоб заплатити за поїздку, Михайлу довелося продати свій диван, оскільки про існування інших джерел доходу він не здогадувався. У ніч перед від'їздом хлопці влаштували прощальну вечірку, яка назавжди змінила їхнє життя.

 За столом утворилася невелика кількість порожніх пляшок, які згодом стали ударною установкою. Виделки і ложки перетворилися в барабанні палички в руках Олексія і народився перший ритм. Михайло почав імпровізувати.

 З того часу хлопці підтримували контакт і всіляко допомагали один одному в сольній творчості.  Так, в тому ж році, народилася пісня «Маяк», а ще через деякий час - пісня «Сон».

 Наприкінці 2018 року було прийнято рішення про створення гурту. А вже в січні 2019 року написана перша спільна пісня «Відчуваєш», запис якої відкладається і досі.

 Влітку цього ж року хлопці запустили унікальний Youtube-проект «Улыбни Прохожего», в якому вони підіймають настрій незнайомцям своєю музичною імпровізацією.

 Восени 2019 року в світ виходить перший сингл «Инь Ян», текст якої був написаний за 20 хвилин на кухні. А на початку 2020 року хлопці презентують свою другу пісню «Візерунок», яку вважають одну з найважливіших у своєму репертуарі.

Дискографія

100Stories
Візерунок (Single)
Придбати продукцію артиста
підписатись на новини
© 2018 - 2024