Xenia Tsarenko

ОФІЦІЙНІ РЕСУРСИ

Xenia Tsarenko

Ксенія народилась у 1997 році в місті Вінниця та вже в п’ять років почала опановувати естрадний спів. З самого дитинства батьки оточили дівчинку атмосферою мистецького життя міста, так як спостерігали її неабияке зацікавлення музикою. Джазові концерти, фестивалі, концерти класичної музики, майстер-класи – усе це сприяло розвитку здібностей юної співачки, про які згодом дізнається вся країна.

Уже в 20 років Ксенія Царенко є випускницею Центру підготовки Світових зірок (Worldstars Boot Camp) під керівництвом провідних викладачів шоу-індустрії Голівуду у м. Лос-Анджелес (США).

Цілодобові репетиції, згодом призові місця на всеукраїнських та міжнародних конкурсах – усе це готує артистку до міжнародної олімпіади талантів WCOPA 2017, на якій вона успішно представляє рідну Україну.

У березні 2018 року Ксенія започатковує власний r’n’b проект – на світ народжується перша авторська пісня «Сонце», яка швидко стає популярною та впізнаваною. Одразу після цього, розпочинає активну концертну діяльність на провідних сценах України. Театр Марії Заньковецької (м.Львів) разом з Lviv Jazz Orchestra, Одеський оперний театр, Львівська національна філармонія, Freedom Event hall (м.Київ) – молода співачка демонструє свій неймовірний голос та закохує у себе глядачів. Також бере участь у фестивалях «Молода Галичина» та «Leopolis jazz fest» і навіть стає учасницею 10-го ювілейного проекту «Х-фактор»!

В зв’язку з насиченим концертним життям та зростаючою популярністю, вокалістку запрошують на ефіри та ротації до відомих радіо країни, таких як Europa Plus, DJ FM, Fm Галичина, ТРК-1 Західний та Львівська хвиля.

У 2020 році Ксенія Царенко отримує вищу освіту у Львівській Національній музичній академії імені М. Лисенка, на факультеті «Музичне мистецтво популярної музики і джазу – спів» та уже влітку виступає з джазовими концертами і авторською музикою у рамках проекту «Джаз під Львівським небом».

Дискографія

Xenia Tsarenko
Ювелір (Single)

12.02.2021

Напередодні Дня усіх закоханих українська R’n’B співачка Ксенія Царенко представила дебютний трек «Ювелір».

Придбати продукцію артиста
підписатись на новини
© 2018 - 2024