*ВІКТОР ПАВЛІК*

ОФІЦІЙНІ РЕСУРСИ

*ВІКТОР ПАВЛІК*

Віктор Франкович Павлік (народ. 31 грудня 1965, Теребовля) - український співак, народний артист України (2016), заслужений артист України (1999), артист співак, гітарист.

Випускник кафедри естрадного співу Київського національного університету культури і мистецтв. 1983 року почав працювати художнім керівником ВІА «Еверест» Микулинецького районного будинку культури (Тернопільська область). Навчався 2 роки в ПТУ № 18 в м. Комсомольськ, яке закінчив у 1984 році. Тут же народився і виріс його син Олександр. 1989 році закінчив Теребовлянське культурно-освітнє училище по класу диригент хорового колективу, вокаліст. Президент футбольної команди зірок української естради «Маестро». Володіє турецькою мовою. Вболівальник київського «Динамо». Є художнім керівником групи «Павлики International».

25 червня 2016 року Президент України Петро Порошенко присвоїв почесне звання «народний артист України».

Віктор Павлик, виконавець всім відомих хітів «Шикидим», «Ні обіцянок, ні пробачень», «Город зеленого цвета», увійшов в «Книгу рекордів України» за найбільшу кількість дисків, випущених за останні 20 років. За свою більш ніж 30-річну творчу кар'єру виконавець видав 51 диск (47 CD і 5 DVD), - «Зараз на моєму рахунку 51 диск, сподіваюся, через чотири роки їх буде 55. У всякому разі, буду дуже старатися . Хоча зараз такий час, що диски не користуються популярністю, як раніше. Їх поступово витісняють цифрові носії. Але я все одно вважаю, що диск - це візитна картка артиста, то, що можна потримати в руках, подарувати комусь. Сподіваюся, наступним буде диск з новою програмою в супроводі великого симфонічного оркестру. Уже зараз, разом зі своєю молодою командою рокерів «Pavlik Over Drive», починаю готуватися до ювілейного шоу в Палаці спорту », - прокоментував співак.

*ВІКТОР ПАВЛІК* Віктор Павлік - August day | Lyric Video
*ВІКТОР ПАВЛІК* Мій янгол
*ВІКТОР ПАВЛІК* Ні обіцянок, ні пробачень | Live 2019 МЦКМ Жовтневий Палац
*ВІКТОР ПАВЛІК* Live in Atlas 2017 (Pavliк OverDrive version) | Live Video
*ВІКТОР ПАВЛІК* Колискова
*ВІКТОР ПАВЛІК* Ой, у лузі червона калина
*ВІКТОР ПАВЛІК* Ти з нами, Бог
*ВІКТОР ПАВЛІК* Бо в сні відлітаю
*ВІКТОР ПАВЛІК* Дякуючи Богу (Version 2022)
*ВІКТОР ПАВЛІК* Залиш свою печаль
*ВІКТОР ПАВЛІК* Не кажи прощай (Ти моя весна) Version 2022
*ВІКТОР ПАВЛІК* Ні обіцянок, ні пробачень (Alex Fleev Remix 2022)
*ВІКТОР ПАВЛІК* Самба на березі моря
*ВІКТОР ПАВЛІК* Синочку
*ВІКТОР ПАВЛІК* Я славлю тебе, Ісус
*ВІКТОР ПАВЛІК* Зоряна моя дружина
*ВІКТОР ПАВЛІК* Анна Марія Rio
*ВІКТОР ПАВЛІК* Lemberg OnLine 2020
*ВІКТОР ПАВЛІК* Материн поріг
*ВІКТОР ПАВЛІК* Сяйво зеленого міста (feat. Aква Віта)
*ВІКТОР ПАВЛІК* Віктор Павлік & Аква Віта - Сяйво зеленого мiста (Alex Fleev Remix)

5.05.2023

Відомі українські музиканти Віктор Павлік та Ігор Балан об'єднали зусилля для створення нової версії хіта "Сяйво зеленого міста". Пісня вперше вийшла у 2007 році, і тепер в руках цих двох талановитих виконавців набула свіжого та мелодійного звучання.

Українська версія пісні "Сяйво зеленого міста" звучить неймовірно ніжно та заспокійливо. Слова пісні, які і без того були прекрасними в оригінальній версії, в українському виконанні набувають нового рівня глибини та емоційності. Український варіант тексту написали два відомих автора, Марія Бурмака та Ярослав Мотуз.
Поєднання голосів Віктора Павліка та Ігоря Балана просто зачаровує, а спокійна, мелодійна мелодія пісні створює безтурботну атмосферу, в якій легко загубитися. Дивовижно, як ледь помітна зміна мови може повністю змінити настрій і тональність пісні, і ця версія є чудовим прикладом цього. Українська версія "Сяйво зеленого міста" є справжнім шедевром, який демонструє красу та багатогранність української мови.

31.03.2023

Народний артист України, Віктор Павлік, презентував сьогодні свій альбом "Бо в сні відлітаю". Цей альбом містить 10 пісень, написаних відомим поетом і композитором Олегом Майовським, які проймають слухачів темами любові і вдячності Богу та Ісусу.


Придбати продукцію артиста
підписатись на новини
© 2018 - 2024