АВТОР

ОФІЦІЙНІ РЕСУРСИ

АВТОР

AVTOR — нове ім'я української сцени. Рок-гурт, що взявся підкорювати серця слухачів та наповнювати світ добротою і чистотою. Музиканти AVTOR намагаються доносити до українців мистецтво, яке очищає від буденності та стереотипів.

Дебютний трек «Все буде Україна» випустили за підтримки молодого лейблу, який рішуче налаштований займатися популяризацією української музики.

Назва AVTOR лаконічна і водночас проста, легко запам'ятовується, з'явилася тихенько, без шуму і реклам буквально місяць тому.

Автор текстів, музики та рупор усього проєкту — Олег Левинський. 

Музиканти з самого початку прагнули створити культурне, але не зіпсоване попсою бачення української музики. Фантастичне соло бас-гітари додає їхнім пісням краси та ноток прогресиву.

Дискографія

АВТОР Все буде Україна!
АВТОР Мистецство життя
АВТОР До висоти

12.07.2024

Гурт Автор представив новий трек "До висоти"

"Це про те, що світ змінюється. Ми живемо в час глобальних всесвітніх трансформацій, це відчувається в природі і в стані людей... Нікому від цього не втікти. Тому ми маємо резонувати з цими речами - ставати кращими, розвивати в собі світлі якості, прагнути до гармонії, до високих цілей та духовного росту, до високих космічних вібрацій... До висоти! Бо настає нова епоха, епоха незламних героїв! Де ми маємо залишитись разом! Разом з тобою…" - коментує автор треку Олег Левинський.

AVTOR — нове ім'я української сцени. Рок-гурт, що взявся підкорювати серця слухачів та наповнювати світ добротою і чистотою. Музиканти AVTOR намагаються доносити до українців мистецтво, яке очищає від буденності та стереотипів.

Слухайте пісню "До висоти" на всіх музичних майданчиках.

1.06.2023

Ця композиція для людей, які втрачають віру та надію, переживаючи війну та її страшні наслідки: втрати й руйнування, постійну небезпеку, горе, відчай та страх. Але все ж в житті залишаються речі заради яких є сенс продовжувати боротися.

Тому йди до кінця, гни свою лінію, запалюй багаття... довірся голосу серця... навіть тоді, коли здається, що все втрачено!Бо ти сильніший, коли маєш вже загоєні рани.

 

Придбати продукцію артиста
підписатись на новини
© 2018 - 2024