Pantheon

ОФІЦІЙНІ РЕСУРСИ

Pantheon

PANTHEON — це симфонічний екстремальний метал-акт, який захоплює слухачів своєю інтенсивністю та глибиною звуку. «Dead Existence» — їх другий повноформатний альбом, який вийшов 2023 року.

Гурт був створений наприкінці 2018 року в Єрусалимі гітаристом Tyrant, відомим з культового ізраїльського гурту Stone Of Tears, та гітаристом Nazghoul. Незабаром до них приєднався вокаліст DarkDevil, раніше співпрацював з ізраїльськими Stone Of Tears, Fashion Time та легендарним українським гуртом Temptation.

У такому складі гурт записав альбом "Hopelessness", який вийшов на CD 7 жовтня 2019 року на лейблі More Hate Production. Після випуску цього альбому Tyrant та Nazghoul покинули гурт.

Залишившись єдиним учасником, DarkDevil звернувся до свого колеги по Stone Of Tears, Гервальда Унке, з пропозицією співпрацювати над новим матеріалом.

Співпраця між DarkDevil та Гервальдом Унке радикально змінила музичний напрямок гурту від класичного мелодійного блек/дету до симфонічного блек-дез-металу.

Їх першим великим випробуванням стала участь у триб’ют-концерті «A Tribute To Tiamat» у 2020 році, який транслювався на YouTube під егідою журналу Antichrist. PANTHEON представили кавер на пісню "In A Dream".

З новим складом, який тепер складається з вокаліста та мультиінструменталіста, та новим музичним напрямком PANTHEON став сильнішим, ніж будь-коли. Альбом «Dead Existence» містить десять треків, кожен з яких відрізняється своєю неймовірною злістю, агресією, але водночас мелодійністю та різноманітністю. Складні симфонічні аранжування, інфернальний блек-дез-метал, хижий гроулінг, пекельний скрім, хоровий спів, чистий вокал та запам'ятовуючі приспіви роблять цей альбом унікальним.

Альбом "Dead Existence" присвячений тим, хто стійко захищає свою країну від варварських нападників. Рекомендовано для всіх любителів важкої музики!

  • Юрій "DarkDevil" Бабешко – вокал, тексти, аранжування, семпли, зведення, мастеринг, продюсування
  • Гервальд Унке – гітари, бас, ударні, клавішні, тексти

Дискографія

Pantheon
Dead Existence

Pantheon Black Candle

20.06.2024

Симфонічний екстремальний метал-гурт PANTHEON (Ізраїль) з гордістю представляє свій другий альбом, над яким працювали три роки! З новим складом (тепер це дует вокаліста та мультиінструменталіста) та новим музичним напрямком (майже нічого спільного з попереднім альбомом «Безнадія»), PANTHEON став сильнішим, ніж будь-коли. Гурт презентує надзвичайно люте, агресивне, але водночас різноманітне та мелодійне звучання, яке наповнене складними симфонічними аранжуваннями, Інфернальним Блек Дез Металом, хижим гроулінгом, чистим вокалом та захопливими приспівами! Для шанувальників усієї важкої музики!!!

Придбати продукцію артиста
підписатись на новини
© 2018 - 2024