Slava Pekar

ОФІЦІЙНІ РЕСУРСИ

Slava Pekar

Slava Pekar - закарпатська  мультиспівачка за плечима якої чималий виконавський досвід в різних музичних жанрах: поп, джаз, классика. За освітою - оперна, концертно-камерна співачка, викладачка вокалу. Навчалася в Львівській національній музичній академії імені Миколи Лисенка.

Неодноразовий переможець всеукраїнських та міжнародних конкурсів-фестивалів, як в естрадному жанрі, так і в академічному. Працювала в мюзиклі «Львівське ретро», м.Львів,2008 р. Як оперна співачка, гастролювала з турами компанії - Ellen Kent Opera and Ballet International по містах Англії, Шотландії, Ірландії та Уельсу. Солістка Закарпатської обласної філармонії. Двічі входила в список успішних жінок Закарпаття (2019, 2023 р.) та отримала нагороду - Жінка року.

Артистка активно записує нові пісні, знімає кліпи, бере участь у проектах та завжди дивує своїх прихильників якісними виходами на сцену.

Дискографія

Slava Pekar
Я вільна! Я сильна! - Single

29.07.2024

Slava Pekar випускає новий сингл "Я вільна! Я сильна!"

Закарпатська мультиспівачка Slava Pekar з гордістю представляє свій новий сингл "Я вільна! Я сильна!". Пісня, яку можна назвати справжнім гімном сили та свободи, обіцяє стати улюбленою серед її шанувальників і нових слухачів.

Slava Pekar — талановита артистка з багатим виконавським досвідом у різних музичних жанрах, включаючи поп, джаз та класику. Вона отримала освіту як оперна та концертно-камерна співачка, а також викладачка вокалу у Львівській національній музичній академії імені Миколи Лисенка.

Slava є багаторазовим переможцем всеукраїнських та міжнародних конкурсів-фестивалів в естрадному та академічному жанрах. Вона працювала у мюзиклі «Львівське ретро» у Львові та гастролювала з Ellen Kent Opera and Ballet International по містах Англії, Шотландії, Ірландії та Уельсу. Наразі Slava Pekar є солісткою Закарпатської обласної філармонії.

Успішність та визнання співачки підтверджують її включення до списку успішних жінок Закарпаття у 2019 та 2023 роках, а також нагорода "Жінка року".

Slava Pekar активно записує нові пісні, знімає кліпи та бере участь у різноманітних проектах, завжди дивуючи своїх прихильників якісними виходами на сцену.

Не пропустіть можливість насолодитися новим хітом "Я вільна! Я сильна!" від талановитої співачки Slava Pekar! https://bfan.link/slava-pekar-ya-vilna-ya-silna

Придбати продукцію артиста
підписатись на новини
© 2018 - 2024