Наступна

"Покохала не того": Відомий блогер Ігор Пустовіт випустив прем'єрний трек присвячений своїй жіночій аудиторії. Таким чином він намагається підтримати всіх тих, хто пізнав біль і розчарування у відносинах

2023-08-10

«Покохала не того» це не просто лірична пісня про кохання, це пісня яку артист PUSTOVIT присвячує своїй аудиторії. 

Як каже Ігор, він завжди спілкується зі своїми підписниками в інстаграм, більша частина котрих, це жінки. У відкритому спілкуванні підіймаються різні теми і найпоширеніша з них, це тема про нерозділене кохання, про що саме і йдеться у пісні. 

Артист PUSTOVIT намагається співати про те, що близько людям, близько саме його аудиторії, тому обираючи яку сольну пісню випускати першою, вибір впав саме на «Покохала не того». Ігор вважає що пісня повинна нести у собі не просто гарну мелодію чи цікаві рими, але й відігравати роль музичного психолога, котрий витягує назовні ті проблеми, про котрі більшість людей звикли мовчати, тримаючи все у собі.

Ця пісня показує те, що з подібною ситуацією зіштовхнулась більшість людей і фінал завжди один - це досвід, завдяки котрому ми стираємо з памʼяті зайвих людей, відкриваючи двері для саме тих..! За допомогою у написанні тексту Ігор звернувся до Парфенова Андрія, популярного автора, бо як каже Ігор, навряд чи він би міг довірити саме цю пісню комусь іншому.

Слухай та завантажуй на всіх цифромих майданчиках: https://bfan.link/pustovit-pokohala-ne-togo

Дискографія

підписатись на новини
© 2018 - 2024