Наступна

"Сяйво зеленого міста" - Віктор Павлік та Ігор Балан об'єднали зусилля для випуску нової версії хіта

2023-05-05

Відомі українські музиканти Віктор Павлік та Ігор Балан об'єднали зусилля для створення нової версії хіта "Сяйво зеленого міста". Пісня вперше вийшла у 2007 році, і тепер в руках цих двох талановитих виконавців набула свіжого та мелодійного звучання.

Українська версія пісні "Сяйво зеленого міста" звучить неймовірно ніжно та заспокійливо. Слова пісні, які і без того були прекрасними в оригінальній версії, в українському виконанні набувають нового рівня глибини та емоційності. Український варіант тексту написали два відомих автора, Марія Бурмака та Ярослав Мотуз.
Поєднання голосів Віктора Павліка та Ігоря Балана просто зачаровує, а спокійна, мелодійна мелодія пісні створює безтурботну атмосферу, в якій легко загубитися. Дивовижно, як ледь помітна зміна мови може повністю змінити настрій і тональність пісні, і ця версія є чудовим прикладом цього. Українська версія "Сяйво зеленого міста" є справжнім шедевром, який демонструє красу та багатогранність української мови.

До релізу пісні Віктор Павлік і Ігор Балан також створили музичне відео. У кліпі виконавці гуляють під водою в Чорному морі, створюючи красиву і казкову атмосферу, яка ідеально доповнює ніжну мелодію пісні.

Розказуючи про пісню та співпрацю, Віктор Павлік сказав "Для мене було честю працювати з Ігорем над цим проектом, і ми обидва в захваті від того, що вийшло. Ми хотіли створити щось одночасно красиве і змістовне, і я думаю, що ми досягли цього з цією піснею".

"Сяйво зеленого міста" вже доступна на всіх основних музичних платформах, а відеокліп можна переглянути на YouTube. Шанувальники української музики неодмінно будуть у захваті від нового релізу двох найталановитіших виконавців країни.

Дискографія

підписатись на новини
© 2018 - 2024