Наступна

"Я колись прийду" - меланхолійний дарк-рор від KOSMOPOLIS

2024-10-18

KOSMOPOLIS - сценічний псевдонім талановитого музиканта Андрія Ярошенка, продовжує дивувати слухачів своєю унікальною творчістю. Його нова пісня "Я колись прийду" – це справжній дарк-рор, який пронизує душу своєю меланхолійною енергією та глибоким змістом.

"Я колись прийду" розповідає про невидимий зв'язок, який зберігається між людьми на відстані, попри час і простір. Це пісня про надію, пошуки істини та обіцянку знайти правильний шлях, щоб повернутися не тільки фізично, а й духовно. Суворий рок-звук, що підкреслює емоційну глибину композиції, робить цей трек по-справжньому потужним і проникливим. Цей трек увійде до майбутнього альбому KOSMOPOLIS, де всі пісні будуть витримані в аналогічному стилі — меланхолійний дарк-рор, який вже став візитівкою артиста.

"KOSMOPOLIS" здобув широку популярність завдяки своєму унікальному підходу до українського року, і цей реліз продовжує зміцнювати його позиції на музичній сцені.

Зберігайте пісню "Я колись прийду" ло своєї музичної біліотеки, вона доступна на всіх музичних платформах https://bfan.link/kosmopolis-ya-kolis-priydu

 

Дискографія

підписатись на новини
© 2018 - 2024