Наступна

БІЛЬШЕ НІЖ СИЛА. Сили спеціальних операцій ЗСУ. Епізод 4

2022-09-23

Триває кривава, жорстока війна. Близько мільйона бійців Збройних Сил, об’єднавши міць всіх підрозділів, невтомно виборюють нашу свободу, і незламний козацький дух – один із видів могутньої зброї у боротьбі з рашистською навалою. Бойове гасло київського князя Святослава Хороброго «Іду на ви!» – девіз воїнів Сил спеціальних операцій Збройних Сил України, яким присвячено четверте відео проєкту «Більше ніж сила».

ССО – окремий рід сил ЗСУ, до складу якого входять частини спецпризначення і підрозділи інформаційно-психологічних спеціальних операцій. Дізнайтеся більше про військову еліту держави!

Цикл інформаційно-ознайомлювальних відео «Більше ніж сила» створено FILM.UA Group спільно зУправлінням зв’язків з громадськістю ЗСУ. Його мета – розповісти про структуру та основні положення діяльності Збройних Сил України, а саме різних видів сил, окремих родів сил і військ.

Дякуємо нашим воїнам за героїчну боротьбу за незалежність України на всіх можливих фронтах! 

За допомогу у створенні випуску висловлюємо подяку Управлінню зв’язків з громадськістю ЗСУ та  Службі зв’язків з громадськістю Командування Сил спеціальних операцій ЗС України

Продюсери – Поліна Толмачова, Валерія Савенко

Військові консультанти – Олександр Штупун, Олександр Кіндратенко

Режисер монтажу – Андрій Леоненко 

Музичний супровід – «100лица» – «ЗСУ»

Муз.: Владислав Ступак, слова: Назар Савчук, Владислав Ступак

(с) & (p) 2022 Moon Records

Дискографія

підписатись на новини
© 2018 - 2024