Наступна

Cheban презентував музичну комопозицію "Сонце світить для всіх". Це ода мужності, стійкості та нескореності духу нашого народу

2024-05-30

Великий сум та розпач огортає серце від безкінечних страждань та втомливого очікування миру для нашого народу. Нова пісня "Сонце світить для всіх" народилася в особливий і водночас болючий момент.

"Після мого візиту до воєнного госпіталю, де був мій брат, який отримав важке поранення, героїчно обороняючи країну, стало зрозуміло, наскільки глибоко впливають ці події на всіх нас, а особливо на хлопців, які знаходяться в самому пеклі подій. Важко осягнути весь біль та безвихідь, що відбиваються в очах і на обличчях поранених хлопців, яких врятували від смерті під час бойових дій" - поділився пережитим виконавець. 

"Ця пісня – це музичне звернення, сповнене болем і надією. Побачене в лікарні залишає незабутній слід у серці. Проте, попри всю важкість їх становища, надія жила глибоко в їхніх серцях і допомагала триматися в ці важкі хвилини. Я сподіваюсь, що цією піснею  зміг передати хоча б частинку тих змішаних емоцій та почуттів, що переповнювали мене. Цей трек –  мій спосіб розповісти про мужність, стійкість та нескореність духу нашого народу" - розповів артист. 

Запрошуємо вас до прослуховування пісні "Сонце світить для всіх", і віримо, що вона знайде відгук у ваших серцях та надихне на віру в краще майбутнє.

Слухайте та завантажуйте сингл на всіх цифрових майданчиках. 

 

Дискографія

підписатись на новини
© 2018 - 2024